Antena Meniu Search
x

Video Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a aniversat artista ziua de naștere: "Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit"

Delia îşi aniversează ziua de naştere, drept care îi urăm şi noi un călduros la mulţi ani! Încă de aseară a fost rost de petrecere pentru artista care şi-a sărbătorit ziua în avans. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 24.02.2023, 12:49

Delia
Cum și-a aniversat Delia ziua de naștere - Instagram / delia

A urcat pe scenă, pentru o întâlnire specială cu fanii. Cântăreaţa a susţinut două show-uri în Bucureşti, ca să marcheze evenimentul.

Familia, prietenii şi sute de fani i-au fost alături Deliei 

Delia: Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit și de abia așteptăm să ne reîntoarcem pe scenă.

Reporter: Cum e să-ți aniversezi ziua de naștere pe scenă cu atât de mulți invitați în public?

Pe acelaşi subiect

Delia: E deja o tradiție cred că nu știu al câtelea an facem treaba asta și o să tot facem treaba asta de ziua mea. Ne-am obișnuit așa.  

Iar fanii, însetaţi de distracţie, au aplaudat-o frenetic şi i-au urat "La mulţi ani". Alături de bandul live, Delia a interpretat pe scenă toate hit-urile lansate în ultimii ani, spre deliciul spectatorilor, care au cântat și au dansat pe fiecare piesă. Vedeţi mai multe din materialul video. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a aniversat artista ziua de naștere: "Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit"