Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a aniversat artista ziua de naștere: "Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit"

Delia îşi aniversează ziua de naştere, drept care îi urăm şi noi un călduros la mulţi ani! Încă de aseară a fost rost de petrecere pentru artista care şi-a sărbătorit ziua în avans. 

De Eduard Marin la 24.02.2023, 12:49
Delia
Cum și-a aniversat Delia ziua de naștere - Instagram / delia

A urcat pe scenă, pentru o întâlnire specială cu fanii. Cântăreaţa a susţinut două show-uri în Bucureşti, ca să marcheze evenimentul.

Familia, prietenii şi sute de fani i-au fost alături Deliei 

Delia: Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit și de abia așteptăm să ne reîntoarcem pe scenă.

Reporter: Cum e să-ți aniversezi ziua de naștere pe scenă cu atât de mulți invitați în public?

Pe acelaşi subiect

Delia: E deja o tradiție cred că nu știu al câtelea an facem treaba asta și o să tot facem treaba asta de ziua mea. Ne-am obișnuit așa.  

Iar fanii, însetaţi de distracţie, au aplaudat-o frenetic şi i-au urat "La mulţi ani". Alături de bandul live, Delia a interpretat pe scenă toate hit-urile lansate în ultimii ani, spre deliciul spectatorilor, care au cântat și au dansat pe fiecare piesă. Vedeţi mai multe din materialul video. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a aniversat artista ziua de naștere: "Mă simt un copil foarte mare și foarte fericit"