Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doiniţa Oancea şi Jean de la Craiova, detalii din culisele emisiunii "Splash! Vedete la apă". Emisiunea a ajutat-o pe actriţă să îşi învingă teama de ape adânci

E greu să-ţi înfrunţi propriile temeri. Iar Doiniţa Oancea o poate confirma, tocmai a făcut asta. Nu ştie să înoate, dar asta nu a împiedicat-o să îşi ia avânt şi să plonjeze cu mult curaj, în bazinul de la Splash! Vedete la apă.

De Redactia Observator la 01.09.2021, 14:56
Vezi și

Show-ul, vă reamintim, difuzat în fiecare weekend pe Antena 1, a fost şi prilej ca actriţa să se dezbrace de secrete. Mama ei a aflat de la televizor că aceasta şi-a făcut un tatuaj. Actriţa a povestit în platoul Observator despre cum şi-a învins această frică de apă adâncă, despre relaţia cu ceilalţi concurenţi, dar şi despre părerea ei despre juraţi. 

Jean, şi el parte din echipa emisiunii, a vorbit în calitate de jurat. El a spus cât de important este ca juraţii să noteze cât mai corect săriturile concurenţilor.

Mai multe detalii din culisele emisiunii, momente de la filmări, dari şi planuri din carierele celor doi invitaţi, găsiţi  în materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Doiniţa Oancea şi Jean de la Craiova, detalii din culisele emisiunii "Splash! Vedete la apă". Emisiunea a ajutat-o pe actriţă să îşi învingă teama de ape adânci