Antena Meniu Search
x

Video Dr. Alban se simte ca acasă în România. Artistul a lansat o piesă nouă alături de Sylwia şi Admiral C4C

S-a îndrăgostit de ospitalitatea românilor, dar şi de frumuseţea româncelor. Doctor Alban, medicul stomatolog care s-a apucat de muzică ca să îşi poată plăti studiile, a ajuns cunoscut în toată lumea datorită cântecelor lui, un mix de electronic, pop, reggae şi dance. Artistul îşi lansează o nouă piesă împreună cu Admiral C4C şi Silvia.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 13:43

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Până acum a câştigat 30 de discuri de platină şi a vândut milioane de albume în toată lumea.

Cunoscutul cântăreț de muzică disco Dr.Alban s-a obișnuit cu țara noastră, asemenea altor mari artiști pentru care România a devenit a doua casă. Recent, Dr. Alban a terminat filmările la videoclipul piesei "Moving On", care s-au desfășurat la Wonderland, în Cluj-Napoca. Piesa este una premonitorie, pentru că artistul suedez de origine nigeriană a compus-o chiar înainte de despărțirea de iubita sa, Katrine.

Dr. Alban este un personaj extrem de familiarizat cu țara noastră. Dincolo de hiturile "Hello Africa", "It's My Life", "No Coke", "One Love" sau "Sing Hallelujah", difuzate constant de posturile de radio apărute imediat după 1990, Alban Uzoma Nwapa, pe numele său adevărat, ne vizitează țara de trei patru ori, anual. Dincolo de timpul petrecut în afara scenei, vedeta care în anul 1994 a făcut publicul românesc să se calce în picioare la concertul desfășurat la Sala Palatului este de meserie medic dentist.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Dr. Alban se simte ca acasă în România. Artistul a lansat o piesă nouă alături de Sylwia şi Admiral C4C