Antena Meniu Search
x

Video Familia Natanticu, după Asia Express. Cum i-a schimbat aventura pe Drumul Împăraţilor

Nouă echipe au pornit în urmă cu câteva luni în aventura vieţii lor, Asia Express. Astăzi, doar două dintre ele mai sunt pe Drumul Împăraţilor. Aseară am aflat că Elvira şi Mihai Petre şi Cuza şi Emi vor lupta pentru premiul cel mare, de 30 de mii de euro, în finala care va avea loc duminica aceasta. Până atunci, privim şi către echipele care au părăsit competiţia şi care au fost la doar un pas distanţă de acest moment. Călătoria în Asia Express s-a încheiat pentru familia Natanticu luni, după nouă săptămâni şi jumătate de probe-limită, emoţii trăite la maximum şi trasee dificile.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 13:23

Vezi și

A fost un final cu adevărat emoţionant. Pentru Eliza şi Cosmin Natanticu, Asia Express a reprezentat "cel mai frumos vis împlinit până acum"!

Eliza şi Cosmin Natanticu, în aventura vieţii la Asia Express

Cosmin Natanticu: Aveam asta în cap (n.r. plecarea în Asia Express) de la al doilea sezon, dar nu s-a putut atunci din cauza unor probleme. În momentul în care m-am hotărât, Lizi mi-a zis: "Nu pleci fără mine, imposibil". Şi chiar mă bucur. Mi-am dorit foarte tare să mergem împreună. 

Cosmin Natanticu: Asia Express uneşte oameni. Dincolo de noi, concurenţii, care am rămas prieteni, pe noi ne-a unit foarte tare. Poate părea o distracţie, o aventură, dar am dat de o grămadă de greutăţi pe care le-am depăşit împreună. 

Pe acelaşi subiect

Eliza Natanticu: La noi în familie, deşi conflictele se aprind foarte rapid, se sting la fel de repede şi dragostea noastră nu este zguduită de aceste mici discuţii. (...) În ultima săptămână din competiţie, am picat amândoi. Am avut momente când oboseala ne-a răpus. Acolo a fost greu. Cred că de asta am şi plecat, nu mai aveam motivaţie, eram obosiţi.

Cosmin Natanticu: Am slăbit 7 kilograme în Asia Express şi Lizi s-a îngrăşat un kilogram. În trei săptămâni am revenit la viaţa de dinainte. Îmi era poftă de ciorbă, mi-a lipsit foarte mult. 

Interviul complet poate fi urmărit în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Familia Natanticu, după Asia Express. Cum i-a schimbat aventura pe Drumul Împăraţilor