Antena Meniu Search
x

Video Feli şi fiica ei, Nora Luna apar împreună în cel mai nou videoclip al artistei

În goana de zi cu zi, de prea multe ori uităm să ne bucurăm şi de lucrurile simple din jurul nostru! Nu-i aşa? Asta încearcă să ne readucă aminte Feli, prin noua ei piesă. Artista a lansat un alt proiect de suflet.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 13:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Noul cântec marchează şi o premieră. Este pentru prima dată când Feli apare alături de fiica ei, Nora Luna, într-un videoclip. "Adu-ţi aminte" se cheamă, cea mai nouă piesă la ale cărei versuri a contribuit şi Feli. 

Feli: Nu era în plan să apară Nora Luna în clip. În mintea mea ea încă e micuță- micuță, dar când am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru că mi s-a părut firesc și frumos. Și așa am avut parte de filmări ca în familie, mai ales că a participat și Ellie, fetița chitaristului meu, iar Nora Luna a fost într-o continuă veselie. Am fost partenere de joacă pe platoul de filmare și a fost atât de frumos! Și azi când se joacă acasa cu păpușile, le tot spune că merge la studio că are de făcut videoclip!

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, "Adu-ți aminte" este pornit dintr-un un trio de compoziție între Feli și doi dintre compozitorii și producătorii de la HaHaHa Production de care o leagă o istorie plină de apreciere, inspirație și hituri, Dorian Micu și Șerban Cazan. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Feli şi fiica ei, Nora Luna apar împreună în cel mai nou videoclip al artistei