Antena Meniu Search
x

Video Filmări cu peripeţii în Iordania, pentru prima piesă lansată de actriţa Raluca Guslicov

Lumea o ştie datorită talentului ei actoricesc, dar cea dintâi pasiune a Ralucăi Guslicov rămâne muzica! Drept care, artista a lansat de curând prima piesă. 

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 13:31

Vezi și

Raluca Guslicov cochetează cu muzica de mică! Iar meseria ei de bază tot într-acolo o conduce, căci la Teatrul de Revistă Constantin Tănase apare des în ipostaza de solistă. Pentru că nu îi plac deloc jumătăţile de măsură, a făcut şi un clip pentru prima sa piesă. L-a filmat tocmai în Iordania pentru că i s-a părut că locaţia se potriveşte perfect cu ritmul oriental al melodiei. Pentru prima oară în platoul Observator, artista povesteşte despre peripeţiile de la filmări, dar şi despre spectacolele în care o putem urmări.

Prima piesă lansată de Raluca Guslicov. Peripeţii la filmări

Raluca Guslicov: În deşert, temperatura era destul de mare, iar nisipul foarte fierbinte. Eu, fiind o tipă care îmi doresc foarte tare să încerc lucruri noi, am vrut să mă urc pe nişte pietre. Eram doar cu operatorul, nu mai era absolut nimeni în deşert. Aveam nişte bocanci ... În momentul în care am vrut să mă urc, cu un picior m-am sprijinit, cu unul am alunecat, şi am ajuns cu picioarele în sus efectiv. Colegul n-a filmat, taman acum. 

Interviul poate fi urmărit integral în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Filmări cu peripeţii în Iordania, pentru prima piesă lansată de actriţa Raluca Guslicov