Antena Meniu Search
x

Video Fly Project a lansat prima piesă în franceză: "E o stare de bine pe care vreau să o transmit lumii"

Tudor Ionescu şi-a făcut un cadou de ziua lui o piesă. En Vogue e invitaţia la bunădispoziţie, într-o vreme în care avem mare nevoie de aşa ceva. 

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 13:18

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Fly Project este EN VOGUE, pentru că fiecare hit a făcut senzație atât în țară, cât și în afara ei, ajungând atât de repede pe locul 1 în topuri și pe primul loc în alegerea oamenilor. Fly Project a lansat pe canalul oficial de YouTube al artistului, cea mai nouă piesă, EN VOGUE. Tonurile incitante, acordurile plăcute și accentele sexy franțuzești, fac din această piesă dependența momentului, intrând în mintea celui care ascultă chiar de la primul play.

Clipul piesei este realizat de regizorul Bogdan Daragiu și îi prezintă pe cei doi îndrăgostiți ca pe niște jucători de șah, având tabla în fața lor, încercând să facă mișcarea perfectă, cea care îi va face câștigători, care le va pune povestea în centrul atenției, făcând-o reală, adevărată și împlinită.

"Este o viziune cool și diferită față de ce mi-aș fi imaginat eu pe această piesa. Povestea e simplă și se rezumă la alegeri, la mișcările zilnice, care ne schimbă povestea, viața, ca pe o tablă de sah, e bine să ne gândim înainte de a face mișcarea și să încercăm mereu să anticipăm următoarea alegere a celuilalt jucător" a spus Tudor, Fly Project.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Fly Project a lansat prima piesă în franceză: "E o stare de bine pe care vreau să o transmit lumii"