Antena Meniu Search
x

În culisele X Factor, cu Ilona Brezoianu. Actrița dezvăluie secretele show-ului muzical: "E unul dintre proiectele mele preferate"

În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al zecelea sezon, la Antena 1, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu! Pentru al doilea an consecutiv, seria de episoade eXtra Factor o prezintă pe Ilona Brezoianu în culisele show-ului X Factor.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 13:12

Vezi și

Cunoscută pentru rolurile sale de teatru și film sau după ce i-a dat emoții lui Mihai Bendeac într-un roast acid la iUmor, actrița Ilona Brezoianu are o carieră bogată la cei 30 de ani. Actriță de film, teatru, ancorată în sfera online și generatoare de conținut extrem de apreciat pe rețelele de socializare, actrița este prezentă în fiecare zi la platoul de filmare a show-ului, unde iscă o mulțime situații de lucruri ieșite din comun și are discuții amuzante cu echipa de producție și concurenții show-ului. Serialul eXtra Factor va putea fi vizionat săptămânal pe AntenaPlay și le va oferi celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii X Factor. 

Ilona Brezoianu: Îmi dă super multă energie să fac asta și îmi place. E unul dintre proiectele mele preferate. 

Interviul integral, în materialul video de mai sus 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » În culisele X Factor, cu Ilona Brezoianu. Actrița dezvăluie secretele show-ului muzical: "E unul dintre proiectele mele preferate"