Antena Meniu Search
x

Video Interviu în exclusivitate cu artistul Luciano Rosso. Argentinianul este pentru a doua oară în România

Argentinianul Luciano Rosso, celebrul actor, dansator, regizor şi coregraf care a cucerit o lume întreagă cu prestaţiile lui ieşite din tipar, propune un nou show. Este creat în pandemie şi este un tur de forţă actoricesc. Sunt peste 40 de personaje interpretate de un singur om - Luciano Rosso. Cătălin Anchidin a obţinut un interviu în exclusivitate.
 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 20.09.2022, 14:48

Vezi și

Actorul argentinian Luciano Rosso, cunoscut în toată lumea pentru numerele sale inedite, a revenit pentru a doua oară la noi în ţară, cu un spectacol la Sibiu. Artistul a propus un spectacol creat în pandemie, ca un colaj de personaje extravagante care se luptă cu izolarea. 

Luciano Rosso - actor: Este ceva ce am creat în timpul perioadei de carantină. Am vrut să fie un one man show de foarte mulţi ani, aşa că acela a fost momentul perfect să pun cap la cap toate aceste idei pe care le aveam, să le îmbin şi să pun pe picioare un spectacol. La început nu am putut ieşi afară din casă, nu am putut să merg la teatru, aşa că am lucrat în propria sufragerie şi cam asta arăt pe scenă. Cum este să fii în carantină şi ce faci atunci. Eu pot să spun că mi-am folosit creativitatea pentru a supravieţui. 

Cătălin Anchidin: Cine este Luciano Rosso?

Luciano Rosso - actor: Nu îl cunosc. Încerc să îl cunosc, dar este destul de complicat. Pot să spun că este o persoană curioasă, este mereu în căutare de lucruri noi, e întotdeauna în mişcare. 

Pe acelaşi subiect

Cu peste o mie de reprezentaţii susţinute în 20 de ţări din întreaga lume, dar şi un succes răsunător pe Youtube cu milioane de vizualizări online, Luciano Rosso a câştigat imediat inima publicului din România. 

Cătălin Anchidin: Trei lucruri despre România pe care le ştiai înainte să vii aici. 

Luciano Rosso - actor: Transilvania, Dracula, mâncarea. Am încercat să învăţ câteva cuvinte, dar nu am putut. Deci e ceva ce aş putea să spun că nu ştiu încă. Iar despre bunătatea oamenilor mi-am dat seama din momentul în care am ajuns aici. Am descoperit căldura oamenilor. Este uimitor. Şi îmi aminteşte un pic de Argentina. 

Cătălin Anchidin: Ai un mesaj pentru publicul din România şi pentru telespectatorii Antena 1? 

Luciano Rosso - actor: Pentru că eu am făcut-o, le recomand să îşi urmeze visurile, dorinţele, dacă vor să realizeze ceva, să o facă, indiferent de ce spune lumea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Interviu în exclusivitate cu artistul Luciano Rosso. Argentinianul este pentru a doua oară în România