Antena Meniu Search
x

Video Celebrul actor italian Michele Placido este în România. Starul din "Caracatiţa" a prezentat la Buzău un film despre pandemie

Celebrul actor italian Michele Placido, alias comisarul Cattani, este în România zilele acestea. Nu a venit doar în vizită ci ca invitat de onoare al unui festival de film care s-a încheiat luni. O echipă Observator a stat de vorbă cu îndrăgitul actor.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 14:30

Vezi și

Michele Placido -  actor: Entusiast. Eu am fost entuziasmat pentru că am primit întrebări foarte interesante de la oameni care iubesc cu adevărat cinematograful. 

Michele Placido este pentru a doua oară în România. De aceasta dată, a venit pentru Festivalul de Film Internaţional de la Buzău, cu o peliculă nouă. Isolation vorbeşte despre efectele pandemiei şi despre modul în care măsurile luate de autorităţile din întreaga Europa s-au răsfrânt asupra fiecăruia dintre noi. 

Michele Placido - actor: Răspândirea virusului a crescut la fel de repede ca și numărul deceselor. Ne-am păstrat libertatea, dar cu ce preț?

Fan: A prins nişte momente foarte interesante din diferite medii din ţări europene. A fost o realizare frumoasă şi publicul a fost încântat.

Pe acelaşi subiect

Fană: Ştiam că va veni la BIAF şi chiar am rememorat copilăria, când eram nerăbdătoare să văd La Piovra, pentru că povestea era faină şi interpretarea a fost minunată. Atunci s-a întâmplat să mă îndrăgostesc de limba italiană. 

Michele Placido - actor: Cred că filmul (n.r. Caracatiţa) a marcat mai mult viaţa publicului decât pe a mea. Dar rămâne totuşi o parte importantă din viaţa mea, dar am mai făcut între timp şi alte filme dintre care 15 chiar au fost regizate de mine. Plus 100 de spectacole de teatru. Festivalurile sunt făcute pentru a crea legături și nu doar pentru a vedea actori celebri, ci pentru a se crea noi proiecte care pot da posibilitatea cinematografiei române de a fi recunoscută la nivel european, iar regizorii italieni să poată veni să lucreze aici în România. 

Starul din La Piovra plănuieşte să lanseze un nou film în noiembrie, pe care să îl prezinte şi publicului din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Celebrul actor italian Michele Placido este în România. Starul din "Caracatiţa" a prezentat la Buzău un film despre pandemie