Antena Meniu Search
x

Video Milionarul din Silicon Valley, sau "puştiul minune al tehnologiei". Sebastian Dobrincu a lansat la Observator a patra sa piesă. Videoclipul, desprins din filmele SF

Sebastian Dobrincu, sau cum i se mai spune, puştiul-minune al tehnologiei tocmai a lansat o nouă piesă, chiar de ziua lui. Semn că, pe lângă cariera în IT, ţine cu dinţii şi de cea legată de muzică! Aşadar Sebastian Dobrincu îşi ia în serios rolul de artist şi ne prezintă, în premieră, cel mai sensibil proiect de până acum. Se numeşte "Şi bun, şi rău" şi vorbeşte deschis despre el şi despre lupta cu orgoliul, în iubire. 

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 14:43

Vezi și

Sebastian Dobrincu, copilul digital care a surprins o tară întreagă, lansează o nouă piesă, "Și Bun, Și Rău", care creionează lupta fiecăruia dintre noi cu transparența și vulnerabilitatea. Plin de curaj, Sebastian își expune lupta cu orgoliul în single-ul  scris alături de Marius Moga și Radu Stefan Cârstea; produs de Marius Moga, Ștefan Ioniță și Marius Mirică, în studiourile DeMoga Music.

Videoclipul piesei îi are în prim plan pe Sebastian alături de actrița Genina Olaru, în povestea scrisă și regizată de Cristian Roman. A fost filmat în studiourile de realitate virtuală ireal.ro, și ilustează tranziția personajului între două lumi, create 3d de graficienii Ireal George Cerchează și Tudor Irimescu.

"Ne am propus să facem un clip simplu, rapid, în schimb, ne a venit conceptul ăsta, eu care sunt tras în lumea orgoliului de jumătatea mea orgolioasă şi mi se pare un clip foarte frumos, alături de Geani Olaru. Tot ce vedeţi e filmat pe un ecran led, într-un platou, inclusiv scenele din New York. E o tehnologie super futuristă care a ajuns şi la noi în ţară, prin intermediul oamenilor cu care lucrăm", a povestit Sebastian.

Mai multe detalii despre cariera artistului şi despre planurile de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Milionarul din Silicon Valley, sau "puştiul minune al tehnologiei". Sebastian Dobrincu a lansat la Observator a patra sa piesă. Videoclipul, desprins din filmele SF