Antena Meniu Search
x

Video Mirabela Dauer, în pas cu moda. Artista şi-a făcut cont pe TikTok

Una dintre vocile Generaţiei de Aur ne încântă în continuare cu prezenţa. Cântecele pe care le interpretează au trecut toate barierele timpului, inclusiv tinerii de azi îi fredonează şlagărele, cum ar fi, de pildă, Te-aştept să vii. Nu toţi îi ştiu însă povestea... ţigării uitate într-un colţ pe etajeră. 

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 13:24

Vezi și

Mirabela Dauer și-a făcut cont pe TIK TOK, unde a urcat tot felul de filmulețe amuzante. Recunoaşte că în perioada de 2 luni petrecută la domiliu a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 4 kilograme. Are şi o pasiune pentru căni care a început după ce regretatul artist Dan Spătaru i-a adus o cană din Rusia, dintr-un turneu pe care acesta îl susținute în Leningrad. Acea cană a fost desemnată de artistă cana numărul 1 a viitoarei sale colecții care astăzi a ajuns la peste 600.

Ne propunem aşadar să o cunoaştem mai bine pe Mirabela Dauer, dincolo de artista care ne încântă de peste 4 decenii cu muzica ei. Vedeţi întreg interviul din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Mirabela Dauer, în pas cu moda. Artista şi-a făcut cont pe TikTok