Antena Meniu Search
x

Video Oceana, interviu exclusiv pentru Observator: "România a fost dintotdeauna specială pentru mine, aici cariera mea a luat o turnură grozavă"

Oceana, celebra artistă germană urcă pe scena festivalului We Love Music. Am putea fredona si noi "Cry Cry" sau "Endless Summer" dar o lăsăm pe ea sa o facă. Vedeţi în schimb interviul exclusiv obţinut de Ella Prodan la aeroport. 

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 14:50

Vezi și

Oceana: Bună seara! Bună ziua!

Ella Prodan: Cum a fost zborul?

Oceana: A fost foarte bine. Mă bucur mult să fiu din nou în România! A trecut ceva timp. România a fost dintotdeauna specială pentru mine pentru că aici cariera mea a luat o turnură grozavă. Când am lansat piesa "Cry Cry" în 2010 am fost invitată aici de multe ori şi întotdeauna sunt încântată să revin. Abia aştept să cânt mâine pe scena We Love Music Festival! Sper să vă găsesc acolo!

Ella Prodan: Care este ritualul tău înainte de show?

Pe acelaşi subiect

Oceana: Îmi place să beau ceai de ghimbir şi câteodată o cafea dacă showul începe târziu. Şi asta e!

Ella Prodan: Fanii tăi de aici ţi-au scris?           

Oceana: Da. Sunt tot timpul în contact cu ei şi mă pot contacta oricând pe social media, Instagram - Oceana Official, pentru că eu le răspund. Şi sunt foarte entuziasmată pentru că o să cânt câteva dintre piesele mele noi pe care nu le-am cântat încă, aşa că sunt super încântată. Am amintiri foarte frumoase din România. Mâncarea este delicioasă, oamenii sunt calzi. Pentru mine este o binecuvântare pentru că îmi place ceea ce fac şi mă bucur că pot să fac ceea ce îmi place. Asta este cel mai important. Şi e o mare bucurie că vorbesc cu voi şi să îi pot saluta în felul ăsta şi pe fanii mei din România. Este o plăcere.

Ella Prodan: Înainte să pleci la drum, te rog, transmiţi un mesaj pentru fanii tăi pentru mâine?        

Oceana: Abia aştept să vă văd mâine! Îmi doresc să fiţi acolo! Sunt super entuziasmată să urc pe scenă mâine! Şi voi cânta câteva cântece vechi, dar şi noi, aşa că asiguraţi-vă că o să fiţi acolo!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Oceana, interviu exclusiv pentru Observator: "România a fost dintotdeauna specială pentru mine, aici cariera mea a luat o turnură grozavă"