Antena Meniu Search
x

Serena Williams anunţă că se va retrage din tenis. Vede "luminiţa de la capătul tunelului" şi e "pregătită pentru ce urmează"

Serena Williams îşi anunţă o viitoare retragere din tenis. Jucătoarea în vârstă de 40 de ani spune că va fi "cel mai greu lucru pe care şi-l poate închipui", după cum a mărturisit într-un interviu acordat revistei Vogue. "Nu vreau ca totul să ia sfârşit, dar în acelaşi timp sunt pregătită pentru ceea ce urmează", a mai declarat celebra tenismenă americană.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 16:38

Serena Williams anunţă că se va retrage din tenis
Serena Williams anunţă că se va retrage din tenis - Profimedia

Serena Williams se retrage din tenis, dar nu imediat. Momentan, celebra jucătoare de tenis din SUA pregăteşte terenul pentru ceea ce urmează, după cum a precizat într-un interviu acordat pentru ultimul număr al revistei Vogue. Tenismena în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că speră să participe la US Open, organizat la New York luna aceasta. "Din păcate, nu am fost pregătită să câştig la Wimbledon anul acesta. Şi nu ştiu dacă voi fi capabilă să înving la New York. Dar totuşi o să încerc şi va fi amuzant", spune Serena Williams, potrivit Daily Mail.

"Nu doresc niciun fel de ceremonie sau moment final pe terenul de tenis. Nu mă pricep să-mi iau rămas bun, sunt o catastrofă, cea mai rea din lume la asta. Dar vreau să ştiţi că sunt recunoscătoare, mai mult decât pot exprima în cuvinte. M-aţi condus spre atât de multe victorii şi trofee. Îmi va fi dor de această versiune a mea, de fata care juca tenis. Şi îmi va fi dor de voi!", a adăugat Serena Williams.

Serena Williams, victorie la turneul WTA din Toronto. "O luminiţă la capătul tunelului"

Între timp, legendara jucătoare americană de tenis Serena Williams (40 ani) a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, 6-3, 6-4 cu spaniola Nuria Parrizas Diaz (57 WTA), luni, în timp ce sora sa mai mare, Venus Williams, a suferit o înfrângere.

Serena Williams, care a fost învinsă în primul tur la Wimbledon de franţuzoaica Harmony Tan, pe 28 iunie, a suferit în faţa jucătoarei iberice, dar în cele din urmă a reuşit să obţină victoria după aproape două ore de joc (1 h 57 min), relatează Agerpres. "Presupun că este o luminiţă la capătul tunelului şi mă apropii de ea. Îmi doresc foarte mult să ajung la lumină. Iubesc să joc, este grozav, dar nu o voi putea face pentru mult timp", a declarat Serena Williams.

Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem, a obţinut prima sa victorie din data de 4 iunie 2021, când se impunea în turul al treilea la Roland Garros. Fostul lider mondial se află acum pe locul 407 în lume şi va juca în turul secund cu învingătoarea dintre elveţianca Belinda Bencic şi cehoaica Tereza Martincova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Serena Williams anunţă că se va retrage din tenis. Vede "luminiţa de la capătul tunelului" şi e "pregătită pentru ce urmează"