Antena Meniu Search
x

Video Peripeţii din vacanţa la Polul Nord: Laponia a devenit destinaţia preferată a Adelinei Pestriţu

Adelina Pestriţu a fost prezentă în platoul Observator şi a vorbit despre vacanţa inedită de la Polul Nord, unde şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie. Experienţa din ţara lui Moş Crăciun se regăseşte dealtfel pe blogul ei. Adelina are aproape 2 milioane de urmăritori pe Instagram şi tot atâţia pe TikTok. 

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 14:33

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Vacanţa în Laponia a fost mai mult decât mi-aş putea imagina că arată sejurul perfect cu familia, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. De departe pe locul 1 în topul destinaţiilor mele preferate. Este un plan pe care îl aveam de ani de zile, dar niciodată astrele nu s-au aliniat ca acum. De la o simplă discuţie cu soţul meu, am hotărât împreună, că este cel mai bun moment pentru a vizita ţara lui Moş Crăciun.

Zeny are deja vârsta potrivită pentru a înţelege aceste tradiţii şi se poate bucura de frumuseţea activităţilor locale. Când am aterizat, am simţit că am intrat direct într-un basm. Totul alb, îngheţat, fiecare casă/clădire împodobite, reni, husky, lupi, vulpi şi tot ce se poate regăsi cu adevărat într-o carte de poveşti. Frigul şi-a făcut simţită prezenţa de cum am coborât din avion. Aspru şi înţepător, ne dădea senzaţia că ni se lipesc nările. Dacă stăteam mai mult de 5 minute fără mănuşi, ne amorţeau mâinile. Până atunci, n-am trăit niciodată frigul la intensitatea aceea.", a declarat Adelina pe blogul personal. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Peripeţii din vacanţa la Polul Nord: Laponia a devenit destinaţia preferată a Adelinei Pestriţu