Antena Meniu Search
x

Video Poveşti de pe platourile de filmare ale celei mai noi comedii româneşti: "Pup-o, mă!2 Mireasă nebună"

A doua parte a comediei Pup-o, mă! ajunge în zeci de cinematografe din ţară. "Mireasă nebună" este o invitaţie la hohote de râs. Mic detaliu care nouă ne-a atras atenţia imediat: tot umorul porneşte, de fapt, de la un mit local - dacă pupi într-o anumită zi persoana care ţi-a căzut cu tronc, vei rămâne cu ea pe veci. 

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 14:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Din distribuţie fac parte Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Lora, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții. Comedia ne propune din nou să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani, Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de "Ziua Lânii". Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, Florin Busuioc aka Zmeu le ofera celor trei prilejul de a coborî de la stână în sat. În film, Lora interpretează rolul miresei.

Interviul integral  cu cei trei actori poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Poveşti de pe platourile de filmare ale celei mai noi comedii româneşti: "Pup-o, mă!2 Mireasă nebună"