Antena Meniu Search
x

Video Roxen şi Randi au lansat un nou single. Artiştii ne conduc "Dincolo de Marte"

Roxen şi Randi tocmai au lansat o super colaborare. Dincolo de Marte este o piesă ca o poveste, care, spun artiştii, leagă două lumi. De versuri, s-au ocupat tot amândoi. În doar câteva zile de la lansare, piesa aproape că a atins pragul de un milion de vizualizări. 

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 14:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Randi revine cu o super colaborare alături de Roxen. După o lungă perioadă de teasing pe conturile de social media ale artiștilor, "Dincolo de Marte" își face debutul în Romania cu un mesaj despre emoție pământeană și iubire extraterestră. 

Pentru Roxen, colaborarea este ca un vis împlinit, practic a crescut cu piesele marca Morandi.

"Dincolo de Marte nu vorbește doar despre iubire, ci și despre atracție și fascinație, care sunt transcedentale și scriu o poveste care leagă două lumi, dincolo de spațiu și timp. El o aduce pe ea pe pământ și iubirea lor devine energia care îi eliberează și care îi face să zboare împreună prin miliardele de galaxii. După ce piesa a fost gata în stadiul de demo, a devenit evident că aveam nevoie de o voce feminină și mi-am dorit să o cânt cu Roxen. Cred că toți din studio am simțit că ea ar fi cea mai potrivită pe piesă. Mă bucur că și ei i-a plăcut piesa la fel de mult și ascultând acum "Dincolo de Marte", e limpede pentru toți că am facut cea mai bună alegere.", a declarat Randi despre colaborare.

"Dincolo de Marte"  pot spune că este piesa mea de suflet și în care mă regăsesc complet. Am îndrăgit-o de la prima ascultare, iar cu timpul am devenit obsedată de ea. Randi și Moretti sunt doi artiști și oameni minunați, cu Randi pot spune că am crescut în fața televizorului și am fost mai mult decât onorată să colaborăm, iar pentru acest lucru îi sunt recunoscătoare.", a declarat Roxen.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Roxen şi Randi au lansat un nou single. Artiştii ne conduc "Dincolo de Marte"