Antena Meniu Search
x

Video Secretele unui număr de stand-up comedy perfect. Sfaturi de la Vio, Costel, Toma şi Frînculescu

Nu e rost de prea multe introduceri, atunci când glumele de calitate spun tot. Vio şi Costel au sosit în platoul Observator alături de bunii lor prieteni şi colegi, Toma şi Frînculescu, pentru prima dată în această formulă, să ne dezvăluie secretele unui număr de stand up comedy perfect. 

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 13:44

Vezi și

VIO, comediant: Eşti fericit în momentul în care înţelegi cu adevărat că orice ţi s-ar întâmpla în viaţă, nu meriţi mai mult! De acolo pleacă toată fericirea. Cele mai bune zile pe care le am eu, dimineaţa când mă trezesc şi zic: Eşti prost şi nu meriţi mai mult.De acolo încolo ziua mea o ia în sus, că orice chestie mi se întâmplă naşpa: da bravo mă. 

Costel, comediant: Am început să prind boală pe porumbei, simbolul păcii! E destul de aiurea să urăşti simbolul păcii, aveau şi decenţa înainte porumbeii să arate mai supli, acum nu ştiu dacă aţi văzut, sunt graşi, sunt obezi, pentru că mănâncă pâinea aia albă, uscată. Nici nu se mai dau din faţa maşinii, trebuie să frânezi, - stai un pic, că de abia m-am ridicat de la sol -, sunt doar câteva dintre intervenţiile lor din show-urile de stand-up.

Vio şi Costel au venit în platoul Observator, dar... nu singuri, ci alături de doi dintre prietenii lor buni, de care îi leagă nu doar prietena, ci şi acelaşi simt al umorului. La fel de celebrii Toma şi Frînculescu. 

Vedeţi întreg interviul în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Secretele unui număr de stand-up comedy perfect. Sfaturi de la Vio, Costel, Toma şi Frînculescu