Antena Meniu Search
x

Video Ce reacţie a avut Ştefan Bănică atunci când şi-a văzut fiul pe scenă? "Mă bucur atât de mult pentru el!"

Ştefan Bănică are toate motivele de mândrie! În pragul Zilei Femeii, artistul a fost invitat la Observator 12-14 şi a discutat alături de Olivia Păunescu şi de Valentin Butnaru, despre spectacolul pe care îl pregăteşte, dar şi despre întâmplarea care, recent, i-a făcut inima să tresalte de bucurie!

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 17:22

Vezi și

Fiul artistului, Radu Ştefan Bănică, joacă în musicalul sută la sută românesc HeartBeat, care chiar weekendul trecut a avut o reprezentaţie pe scena Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian". Regele RockNRoll-ului a mărturisit că îi oferă sfaturi tânărului care îi calcă pe urme, dar crede că altceva contribuie, de fapt, la formarea carierei de artist. Despre ce este vorba, aflaţi dintr-un interviu exclusiv, în cadrul căruia Ştefan Bănică a povestit şi despre spectacolul "Te iubesc, femeie!", la care repetă de zor, dar şi despre cum iau naştere piesele sale de dragoste, atât de îndrăgite!

Interviul integral îl puteţi urmări în videoclipul de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ce reacţie a avut Ştefan Bănică atunci când şi-a văzut fiul pe scenă? "Mă bucur atât de mult pentru el!"