Antena Meniu Search
x

Video Trupa A.S.I.A se reuneşte într-un concert aniversar

Iana Novac sărbătoreşte 20 de ani de activitate pe scenă. Iar cadoul ei pentru fani nu putea fi altul decât un uriaş concert aniversar la Sala Palatului.  Printre invitaţii speciali se numără şi legendara trupă ASIA, cea care se eruneşte cu această ocazie. Cea care a lansat-o pe artistă în lumea muzicii şi alături de care a cântat timp de 3 ani.  După succesul pe care l-a avut alături de trupa ASIA artista a pornit pe un nou drum cu un stil cu totul nou în România - pop-opera. 

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 13:51

Vezi și

În acest an soprana sărbătoreşte 20 de ani de activitate scenică printr-un concert memorabil susţinut timp de 2 ore la Sala Palatului Bucureşti, acompaniata de Orchestra Metropolitana şi Corul Acoustic.

Soprana Pop-Opera, "VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT" este artista care a schimbat traiectoria showbizz-ului românesc. Īn anul 2010, după succesul avut cu trupa A.S.I.A din care a făcut parte aproape 3 ani, pornește la un nou drum și revoluționează piața muzicală abordând stilul pop-opera, un stil total nou în România, fiind soprana care a deschis acest drum. Având la bază studii de canto clasic și pian și, în palmares nenumărate premii naționale și internaționale, Iana este o soprană care poate aborda cu ușurință piese din repertoriul de operă, musical, operetă, dar și pop, gen cu care de altfel, s-a făcut cunoscută publicului larg.

Iana Novac a concertat în Italia, Franta, Gemania, Israel, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Anglia, Grecia, Rusia, Spania, Belorusia, Ucraina, Rep.Moldova, având sute de concerte la activ, bucurându-se de un real succes atât în țară, cât și în străinătate, cantand pe cele mai mari scene alaturi de cele mai importante orchestre si de cei mai importanti dirijori. A fost prezentă pe scenă în peste 1000 de concerte și mai mult de 1500 de emisiuni radio și de televiziune.

Iana a fost prezentă la Observator şi a dat mai multe detalii despre concertul aniversar.  Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Trupa A.S.I.A se reuneşte într-un concert aniversar