Antena Meniu Search
x

Video "Regret că m-am despărţit de tine". O fostă iubită, mesaj nepotrivit pentru un medaliat olimpic din Noua Zeelandă

Fosta iubită a unui sportiv olimpic a mărturisit că a greşit atunci când s-a despărţit de acesta, într-un interviu la o televiziune din Noua Zeelandă.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.07.2021, 15:25

Colaj cu Hayden Wilde, prezentând medalia de bronz câştigată la Tokyo 2020, şi fosta lui iubită din copilărie
Hayden Wilde a cucerit medalia de bronz la triatlon, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 - Colaj Hepta / Daily Mail

Triatlonistul Hayden Wilde a cucerit medalia de bronz la proba individuală masculină la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, prima a Noii Zeelande la aceste jocuri. În timp ce lua interviuri în oraşul natal al sportivului, Whakatane, reporterul de la 1News a dat peste o femeie care susţinea că este o fostă iubită a noului medaliat cu bronz.

"Regret că m-am despărţit de tine!", a spus aceasta, întrebată ce mesaj are pentru Wilde.

Femeia şi prietenii ei au izbucnit apoi în râs şi a încercat să facă uitat mesajul ciudat, completând că este "foarte mândră" de Wilde. "Toată munca pe care a depus-o să ajungă acolo este uimitoare. Am fost în şcoala primară cu el şi a crescut mult, sunt foarte mândră", a mai spus femeia.

În schimb, întrebat de o altă televiziune ce va face după câştigarea medaliei, sportivul de 23 de ani a mărturisit că îşi va suna iubita. Actuala iubită. "O să îmi sun iubita, care e în Spania acum. A fost trează în toiul nopţii ca să mă urmărească în cursă", a spus Wilde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » "Regret că m-am despărţit de tine". O fostă iubită, mesaj nepotrivit pentru un medaliat olimpic din Noua Zeelandă