Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 18 judeţe au primit brăţări electronice pentru a monitoriza agresorii. Sistemul, un real succes în locurile unde a fost deja implementat

Victimele violenţei domestice pot răsufla uşurate. Agresorii nu vor mai scăpa uşor de sub ochii poliţiştilor. De astăzi, în 18 judeţe din ţară, cei cercetaţi penal vor putea fi monitorizaţi cu ajutorul brăţărilor electronice.

de Claudiu Loghin

la 01.10.2024 , 13:38

Vorbim de 18 judeţe ale României în care aceste sisteme de monitorizare electronică, mai precis sistemul ce presupune folosirea brăţărilor electronice, va fi extins în România, după ce în primele două etape acest sistem a fost implementat şi s-a dovedit funcţional cu mari beneficii în prevenirea faptelor antisociale în Bucureşti şi în alte 23 de judeţe.

Anunţul a fost făcut de oficialii MAI, de asemenea, vorbim despre o altă noutate, începând de astăzi în unele judeţe în care sistemul brăţărilor electronice s-a dovedit funcţional, cu mari beneficii în special în prevenirea şi combaterea cazurilor de violenţă domestică. Acest sistem va fi folosit şi pentru monitorizarea persoanelor împotriva cărora au fost pronunţate măsuri de control judiciar, control judiciar pe cauţiune sau arest la domiciliu.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Justiţie » 18 judeţe au primit brăţări electronice pentru a monitoriza agresorii. Sistemul, un real succes în locurile unde a fost deja implementat