Antena Meniu Search
x

Bărbat din Maramureş, bănuit de trafic cu ţigări, prins cu grenade în microbuz

Un bărbat din Maramureş, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu grenade în microbuz.

De Redactia Observator la 23.07.2021, 12:55
Bărbat din Maramureş, bănuit de trafic cu ţigări, prins cu grenade în microbuz
Bărbat din Maramureş, bănuit de trafic cu ţigări, prins cu grenade în microbuz - Poliţia de Frontieră
  • Bărbatul prins cu grenade în microbuz este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Bărbatul era bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de ţigări, astfel că a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Petrova, iar microbuzul pe care îl conducea a fost percheziţionat.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, în microbuzul bărbatului nu au fost descoperite ţigări de contrabandă, în schimb au fost descoperite două grenade şi 11 cartuşe de 9 mm. Abia ulterior, după ce a fost percheziţionat şi domiciliul bărbatului, poliţiştii au descoperit 500 de pachete cu ţigări de contrabandă, dar şi două trofee de vânătoare. 

Bărbatul prins cu grenade este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Poliţiştii au mai efectuat percheziţii şi la o altă locaţie, în acest caz, iar în total au găsit 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de aproape 100.000 de lei.

Bărbatul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive şi contrabandă. Ancheta continuă în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Bărbat din Maramureş, bănuit de trafic cu ţigări, prins cu grenade în microbuz