Antena Meniu Search
x

Video Cine este Purice Ioan Cristian, ţinta percheziţiilor DNA de la Ministerul Finanţelor. E anchetat pentru corupţie

Percheziţii DNA astăzi la Ministerul Finanţelor. Procurorii anticorupţie au sigilat biroul secretarului general adjunct - Purice Ioan Cristian - într-un dosar în care sunt investigate mai multe achiziţii.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 12.12.2023, 20:34

Vezi și

"Vorbim de o anchetă care vizează mai multe achiziţii din bani publici pe care acesta le-ar fi parafat. Procurorii i-au percheziţionat astăzi şi locuinţa lui Ioan Cristian Purice, nu doar biroul, de unde au ridicat mai multe documente şi dispozitive electronice, iar maine, cel mai probabil, vor reveni la biroul acestuia din Ministerul Finanţelor", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

Şef din Finanţe, anchetat pentru corupţie

"Percheziţiile vin în contextul în care aici au loc ultimele negocieri pentru definitivarea bugetului pe anul viitor. Ioan Cristian Purice a fost numit în martie anul acesta ca secretar general adjunct de Nicolae Ciucă, iar mandatul i-a fost prelungit în septembrie de Marcel Ciolacu", adaugă Ana Grigore, reporter Observator.

"Anterior, a fost vicepreședinte ANAF în Bihor. Potrivit declaraţiei de avere, în ultimii doi ani a cumpărat 17 terenuri, în suprafață totala de peste 18.000 de metri pătrați. În total, are 21 de parcele şi venituri de aproape 140.000 de lei pe an", mai spune Ana Grigore, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Justitie » Cine este Purice Ioan Cristian, ţinta percheziţiilor DNA de la Ministerul Finanţelor. E anchetat pentru corupţie