Antena Meniu Search
x

Video "Fabrică de permise", în Teleorman. Şefi şi ofiţeri de poliţie, acuzaţi că au luat mită de 13 ori: primeau chiar şi piese auto

Anchetă de proporţii a procurorilor DNA din Teleorman. Au fost descoperite nereguli grave la Serviciul de Permise şi Înmatriculare, iar inculpaţi sunt trei angajaţi ai direcţiei, şefi şi ofiţeri de poliţie. Aceştia sunt cercetaţi după ce au luat mită de 13 ori.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 20.11.2021, 09:27

Vezi și

Înţelegerea cu cei de la Permise şi Înmatriculări se făcea pe diferite sume de bani sau pe bunuri, cum ar fi băuturi, parfumuri sau chiar piese auto. Mita se primea uneori personal, alteori prin intermediari. După ce îşi primeau bunurile necuvenite, ofiţerii şi şefii de poliţie de la Înmatriculări şi Permise se asigurau că anumiţi candidaţi promovează proba practică pentru obţinerea permisului de conducere sau interveneau pentru înmatricularea cu prioritate a anumitor autoturisme.

Anchetă DNA: o nouă "fabrică de permise auto", în Teleorman

Acum se află sub control judiciar pentru 60 de zile sau în arest la domiciliu. Este cazul unui fost şef de la Permise şi Înmatriculări din Teleorman. Asta înseamnă că pentru următoarele două luni de zile nu au voie să îşi exercite profesia, nu au voie să ia legătura cu nicio persoană care este menţionată în anchetă şi nici să părăsească ţara. Pe de altă parte, nu este exclus ca numărul inculpaţilor în această cauză să crească, deoarece în comunicatul DNA se arată că se efectuează cercetări penale şi cu privire la alte persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Justitie » "Fabrică de permise", în Teleorman. Şefi şi ofiţeri de poliţie, acuzaţi că au luat mită de 13 ori: primeau chiar şi piese auto