Antena Meniu Search
x

Video Fostul şef de la Permise din Suceava dă în judecată DNA. Cere despăgubiri de 500.000 de euro pentru că procurorii ar fi vrut să-i destrame familia

DNA dată în judecată la Suceava. Fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava, anchetat în patru dosare, a acţionat în justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie pentru defăimare. Acesta susţine că informaţiile transmise presei de către procurori "distorsionează adevărul".

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 13:43

Vezi și

Fostul şef al Serviciului Permise şi Înmatriculări Suceava cere despăgubiri în valoare de 500.000 de euro. Acţiunea a fost înregistrată la Secţia Civilă a Tribunalului Suceava. Fostul comisar şef consideră că datele ce au apărut în presă au fost furnizate de procurorii DNA prin încălcarea legislaţiei.

Mai exact, informaţiile, în special cele legate de interceptări, ar fi apărut trunchiate şi au avut ca scop distorsionarea adevărului. Potrivit avocatului, s-ar fi urmărit defăimarea clientului său şi a familiei acestuia. Fostul comisar şef este cercetat în patru dosare, trei dintre ele fiind deja în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Fostul şef de la Permise din Suceava dă în judecată DNA. Cere despăgubiri de 500.000 de euro pentru că procurorii ar fi vrut să-i destrame familia