Antena Meniu Search
x

Încă un fugar a fost adus în România, din Iordania. Are de executat 3 ani de închisoare

Ministra Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că, vineri, a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu, fiul lui Romeo Ursu, pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate. El a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 14:08

Alina Gorghiu, la audierile pentru funcţia de ministru al Justiţiei
Alina Gorghiu, la audierile pentru funcţia de ministru al Justiţiei - Profimedia Images

Săptămâna şi fugarul.  Ieri, a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu (fiul lui Romeo Ursu), pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate”, a afirmat Alina Gorghiu, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei. 

Ea a reamintit că „acesta a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului”. 

Organele de poliţie competente l-au transportat la Penitenciarul Rahova. Mulţumesc tuturor autorităţilor care depun eforturi pentru a-i aduce în România pe toţi cei care încearcă să se sustragă justiţiei naţionale sau executării pedepselor!”, a completat Gorghiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Încă un fugar a fost adus în România, din Iordania. Are de executat 3 ani de închisoare