Antena Meniu Search
x

Video ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească. A scăpat de o amendă 1.000 de lei primită în pandemie, pentru că nu a respectat carantina

Înaltpreasfinţitul Teodosie a fost "iertat" de magistraţi după ce nu a respectat carantina în timpul pandemiei. Arhiepiscopul Tomisului a scăpat de una dintre cele trei amenzi primite, în valoare de 1.000 de lei. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.03.2023, 13:45

Vezi și

Înalpreasfinţitul Teodosie a fost amendat de poliţişti în timpul pandemiei pentru că nu a respectat decizia izolării la domiciliu. Arhiepiscopul Tomisului a primit trei amenzi de 3.000 de lei pentru a participat la evenimente religioase, nerespectând carantina.

ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească

Avocaţii au invocat în cadrul procesului faptul că poliţia l-a amendat înainte de a-i aduce la cunoştinţă, mai mult decât atât aceste deplasări religioase erau scutite de la carantină.

Aşa se face că IPS Teodosie a câştigat primul proces, decizia este definitivă. Mai sunt pe rol şi alte procese, însă arhiepiscopul Tomisului este convins că va câştiga de fiecare dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Justitie » ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească. A scăpat de o amendă 1.000 de lei primită în pandemie, pentru că nu a respectat carantina