Antena Meniu Search
x
LIVE

Video ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească. A scăpat de o amendă 1.000 de lei primită în pandemie, pentru că nu a respectat carantina

Înaltpreasfinţitul Teodosie a fost "iertat" de magistraţi după ce nu a respectat carantina în timpul pandemiei. Arhiepiscopul Tomisului a scăpat de una dintre cele trei amenzi primite, în valoare de 1.000 de lei. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă. 

De Andreea Filip la 22.03.2023, 13:45
Vezi și

Înalpreasfinţitul Teodosie a fost amendat de poliţişti în timpul pandemiei pentru că nu a respectat decizia izolării la domiciliu. Arhiepiscopul Tomisului a primit trei amenzi de 3.000 de lei pentru a participat la evenimente religioase, nerespectând carantina.

ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească

Avocaţii au invocat în cadrul procesului faptul că poliţia l-a amendat înainte de a-i aduce la cunoştinţă, mai mult decât atât aceste deplasări religioase erau scutite de la carantină.

Aşa se face că IPS Teodosie a câştigat primul proces, decizia este definitivă. Mai sunt pe rol şi alte procese, însă arhiepiscopul Tomisului este convins că va câştiga de fiecare dată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » ÎPS Teodosie, "iertat" de justiţia lumească. A scăpat de o amendă 1.000 de lei primită în pandemie, pentru că nu a respectat carantina