Antena Meniu Search
x

Foto Patru bărbaţi care au vândut substanţe interzise mai multor tineri din Dolj, cercetaţi. Unul dintre ei a muşcat un jandarm în timpul percheziţiilor

Patru bărbaţi din judeţul Dolj sunt cercetaţi după ce au vândut substanţe interzise cu sume între 50 și 300 de lei mai multor tineri din diferite localităţi. Unul dintre bărbați, în timpul perchezitiei l-a mușcat de mana pe jandarmul care l-a imobilizat, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 17:09

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, au făcut patru percheziţii în localităţile Sadova, Ostroveni şi Dăbuleni.

“Altfel, patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, sunt bănuite că, în perioada 2021-2023, ar fi comercializat substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive către tineri, din localităţile Sadova, Ostroveni şi Dăbuleni, cu sume cuprinse între 50 şi 300 de lei. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame de substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, recipiente de depozitare, preparare şi porţionare a substanţelor, aparatură electronică şi înscrisuri. Totodată, pe perioada desfăşurării percheziţiilor, unul dintre bărbaţi ar fi exercitat acte de violenţă verbală şi fizică la adresa forţelor de poliţie şi jandarmerie”, se arată în comunicat.

Bărbatul l-a muşcat de antebraţ pe jandarmul care l-a imobilizat

Cei patru au fost duşi la audieri, iar doi tineri, de 25 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, bărbatul de 25 de ani este anchetat şi pentru ultraj.

Ei urmează să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Patru bărbaţi care au vândut substanţe interzise mai multor tineri din Dolj, cercetaţi. Unul dintre ei a muşcat un jandarm în timpul percheziţiilor