Antena Meniu Search
x

Video Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Capitalei. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021

Procurorii DNA au descins astăzi la Primăria Capitalei şi au făcut percheziții în mai multe birouri. Nu a fost dus nimeni la audieri.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 13:43

Vezi și

Surse judiciare spun că acţiunea ar viza departamentul de Resurse Umane al Primăriei Capitalei, Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Administraţia care se ocupă de consolidarea clădirilor cu risc seismic. Ar fi vizate angajări făcute din noiembrie 2020 până la sfârşitul lunii august 2021.

Procurorii au luat mai multe registre de prezenţă şi delegările spre diverse instituții din subordinea Primăriei Capitalei, acolo unde posturile de conducere erau vacante. Acţiunea a avut loc chiar în timp ce primarul general, Nicușor Dan susţinea conferinţă de presă pe tema grevei STB din Capitală. El a confirmat acțiunea procurorilor.

"Au ajuns la mine la birou, mi au spus că vor să facă o percheziţie. Mi-au spus ceva legat de resurse umane, dar  pt ca pregăteam lucruile pe care le vorbesc cu voi o sa discut cu ei cand ma introc. Au venit al mine ca şef al instuţiei să-mi spună că trebuie să facă nişet percheziţii. Şi am spus desigur. Au venit al mine să-mi spună că au mandat de ridicat documente şi eu le-am spus: da", a declarat Nicuşor Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Justitie » Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Capitalei. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021