Antena Meniu Search
x

Galerie foto "A avut o mie de îngeri păzitori". Un șofer a supraviețuit miraculos după un accident de tren înfiorător, în Austria

Un șofer în vârstă de 56 de ani a primit marți dimineață un cadou de Crăciun. A fost implicat într-un accident de groază, din care, în mod miraculos, a scăpat fără nicio zgârietură.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 14:59

Cele mai bune cadouri vin pe neașteptate. Un austriac din Völkermarkt a aflat asta marți dimineață, în a treia zi de Crăciun.

În jurul orei 8.50, bărbatul se afla la volanul unui Nissan Qashqai și conducea pe L133, dinspre Loibach în direcția Bleiburg când, la o trecere de cale ferată nesemnalizată, mașina a fost spulberată de un tren de mare viteză. Pentru mulți, impactul ar fi fost fatal. Nu și pentru bărbatul de 56 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mașina făcută praf, șoferul nevătămat

Nissanul a fost lovit în zona ușii din stânga spate, moment în care s-a rotit o dată în jurul propriei axe. Spatele mașinii a fost smuls și târât de tren, în timp ce volanul și cabina au rămas în mare măsură neatinse, scrie Heute. Șoferul, în mod miraculos, a scăpat nevătămat. Nici în tren nu au existat persoane rănite, iar garnitura a suferit pagube materiale minore.

Pe lângă patrula PI Bleiburg, au fost dislocate echipaje de pompieri din Bleiburg, Feistritz ob Bleiburg, St. Michael ob Bleiburg și Loibach.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "A avut o mie de îngeri păzitori". Un șofer a supraviețuit miraculos după un accident de tren înfiorător, în Austria