Antena Meniu Search
x

A intrat în foc cu spatele fracturat, să-și salveze tatăl și fratele din casa în flăcări, în UK: "Ultimul lucru pe care l-a văzut tatăl lui înainte să moară"

Incident cumplit în Anglia. O familie a fost destrămată, după ce un incendiu dezstruos care le-a mistutit casa. Un bărbat de 45 de ani și fiul lui de doar 4 ani au murit, restul familiei a rămas cu răni pe care nu le vor mai putea vindeca niciodată. 

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 10:54

A intrat în foc cu spatele rupt, ca să-și salveze tatăl și frățiorul din casa în flăcări, în UK
A intrat în foc cu spatele rupt, ca să-și salveze tatăl și frățiorul din casa în flăcări, în UK - Arhiva familiei

Un adolescent curajos a încercat eroic să-și salveze fratele mai mic dintr-un incendiu, în ciuda faptului că avea spatele rupt. David Mason, în vârstă de 19 ani, se afla în casa familiei sale de pe Warrington Road, în Wigan, când a izbucnit un incendiu tragic, în care au murit atât tatăl său, Barry, în vârstă de 45 de ani, dar și frățiorul lui, Ethan, în vârstă de patru ani, potrivit Mirror.

A intrat în foc să-și salveze fratele și tatăl

Barry să-și piardă viața după ce s-a repezit înapoi în casa în flăcări pentru a-l salva pe Ethan, care a murit două zile mai târziu, la spital, după ce a suferit arsuri în proporție pe 70% din corp. 

Articolul continuă după reclamă

David era treaz și se juca la calculator când incendiul a izbucnit și a reușit să-și trezească părinții înainte de a suna la urgențe. 

"A reușit să-și dea adresa și numele și vârstele tuturor celor din casă. Cu toate acestea, până când a făcut acest lucru, flăcările ajunseseră la ușa dormitorului său și nu avea nicio obțiune decât să sară pe geam. Și-a rupt spatele când a căzut. El a căzut fix lângă ușă și chiar atunci Barry încerca să se târască din bucătăria în flăcări cu Ethan în brațe. Fără ezitare și cu spatele rupt, David a întins mâna și l-a tras pe Ethan din foc, arzându-se serios. După ce l-a scos pe Ethan, s-a dus după tatăl lui și chiar atunci au sosit pompierii. Apoi l-a dus pe Ethan în față și l-a pus în brațele mamei sale, permițându-i-o ultima şansă de a-l ţine în braţe şi de a-l privi în ochi. Datorită acțiunilor curajoase ale lui David, înainte ca Ethan să-și piardă cunoștința, ultimul lucru pe care l-a văzut și simțit a fost confortul mamei sale. Ultimul lucru pe care l-a văzut tatăl său înainte de a muri a fost că Ethan a fost salvat de fratele său mai mare. David este un erou ca tatăl său și fără el nimeni nu ar fi supraviețuit”, a povestit mătușa adolescentului.

David a suferit arsuri grave la braț și se recuperează la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Mapamond » A intrat în foc cu spatele fracturat, să-și salveze tatăl și fratele din casa în flăcări, în UK: "Ultimul lucru pe care l-a văzut tatăl lui înainte să moară"