Antena Meniu Search
x

"A luptat pentru familia sa". Un tânăr de 15 ani a murit salvându-şi mama din faţa celui care voia să o înjunghie. Un britanic este acuzat de crimă

Un adolescent de 15 ani din Marea Britanie a murit în mod eroic în timp ce şi-a salvat mama care a fost atacată de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care voia să o înjunghie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.06.2022, 15:22

Un tânăr de 15 ani a murit salvându-şi mama
Un tânăr de 15 ani a murit salvându-şi mama - Captură foto / Daily Mail

Jakub Szymanski nu a stat pe gânduri şi a luptat cu preţul vieţii pentru a-şi salva mama. El a fost catalogat drept erou, iar apropiaţii spun că el "a luptat pentru familia sa", după atacul care a avut loc în Manchester, joi seara, scrie Daily Mail.

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost identificat la câţiva kilometru de oraşul Kend. El este suspectat de crimă, potrivit unui comunicat transmis de poliţia din Greater Manchester.

Mama lui Jakub, care are acasă încă trei copii, în vârstă de aproximativ 40 de ani se recuperează acum într-un spital, după ce a suferit răni grave în urma teribilului atac. Dincolo de rănile suferite, cea mai gravă durere a femeii este acum pierderea fiului, cel care i-a şi salvat viaţa.

Unul dintre apropiaţii adolescentului, despre care se crede că ar fi unul dintre cei patru fraţi a vorbit despre acesta într-un interviu din presa străină. "Nu există nicio şansă ca băiatul să nu fie considerat erou. Toţi de aici îl cunoşteau pentru că este amabil şi respectuos. Era tăcut, dar era protector. A luptat pentru familia lui. A fost un erou şi ar trebui să fie amintit ca un erou"

Pe acelaşi subiect

A murit pentru mama lui

Echipele de criminalişti au mers la locul tragediei pentru a preleva probe. Alături de ei s-au aflat şi mai multe echipaje de poliţie.

Inspectorul şef Alicia Smith, de la echipajul care se ocupă de incidente majore a declarat vineri seara că "Atacul a lăsat o comunitate întreagă îngrozită şi o familie devastată care trebuie să se împace cu această durere. Un adolescent care avea tot viitorul în faţă şi-a pierdut viaţa. Mama lui este îndurerată de pierderea fiului ei şi se află acum în plin proces de recuperare"

Un localnic care locuie;te ]n apropiere de locul crimei a povestit cum a urmărit îngrozit de pe fereastră întreaga scenă "Un tip care a înjunghiat o femeie şi pe fiul ei fugea. Am văzut pe cineva care încerca să îl resusciteze pe băiat. M-am uitat pe fereastra din dormitor şi am văzut echipajele de ambulanţă. Au fost o mulţime de ţipete, apoi a venit poliţia şi ambulanţa. Nu credeam că aşa ceva se poate întâmpla aici, la noi. Este înfricoşător, este îngrozito. E şocant ceea ce s-a întâmplat în acest cartier"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "A luptat pentru familia sa". Un tânăr de 15 ani a murit salvându-şi mama din faţa celui care voia să o înjunghie. Un britanic este acuzat de crimă