Antena Meniu Search
x

Frați de pahar într-un minut, dușmani de moarte în următorul. Un dâmbovițean a ajuns la spital, înjunghiat în spate cu propriul cuțit

Fraţi de pahar pentru câteva zeci de minute, duşmani de moarte după câteva sticle. Cam aşa s-ar putea rezuma conflictul sângeros ce a avut loc aseară în faţa unei cârciumi din Dâmbovița. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre bătăuşi a scos şi un cuţit. Tot el a fost înjunghiat şi a ajuns la spital, în stare gravă.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 08:30

Vezi și

Au ieşit să bea câteva pahare în birt, ca prieteni, dar şi-au adus aminte că sunt duşmani de moarte. S-a întâmplat aseară, într-un bar din satul Mărceşti, judeţul Damboviţa, unde mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie în faţa crâşmei.

S-au lovit cu pumnii şi picioarele minute-n şir, sub privirile uluite ale trecătorilor şi a celor care locuiau în zonă. La un moment dat, unul dintre bătăuşi a scos şi un cuţit, pentru a impresiona. Rivalul i l-a luat din mână şi n-a stat prea mult pe gânduri: l-a înjunghiat de mai multe ori în spate.

Medic: Are multiple excoriații, tăieturi la nivelul spatelui. Am înţeles de la dânsul că a primit multiple lovituri cu pumnul la nivelul capului. 

Între cel înjunghiat şi atacator era un conflict mai vechi, spun oamenii din sat. Acesta era bănuit de multă vreme că s-ar ocupa cu furturile din gospodării. După ce au băut bine, vechiul conflict s-a reaprins, iar atacatorul şi un alt prieten au sărit să-i dea o lecţie celui de-al treilea, pe care l-au lăsat într-o baltă de sânge, în mijlocul străzii. 

Pe acelaşi subiect

Ce spun martorii

Tatăl unuia dintre bătăuși: Era aici, bea o bere.

ReporterE lovit şi el?

Tatăl: Normal că e lovit, dacă a fost o altercaţie între ei. Au fost ceva lovituri între ei.

LocalnicNoi am ieşit din curte şi am văzut ce s-a întâmplat, dar nu ştim din ce s-a luat şi cum s-a ajuns la altercaţia aceasta. 

Localnic: A fost scandal, dar nu ştim nimic. Am ieşit şi noi după ce am auzit ambulanţele venind. 

Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgoviște, unde a rămas internat, în stare gravă, Agresorul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor, dacă medicii legiști vor stabili că i-a pus viaţa în pericol tovarăşului de pahar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Frați de pahar într-un minut, dușmani de moarte în următorul. Un dâmbovițean a ajuns la spital, înjunghiat în spate cu propriul cuțit