Antena Meniu Search
x

A murit după ce și-a legat cu o sfoară un cuțit de gât. Bărbatul s-a împiedicat și s-a înjunghiat accidental. Moarte bizară în SUA

Moartea stranie a unui bărbat. Un gest stupid l-a costat viața. Bărbatul de 42 de ani din SUA a murit după ce s-a înjunghiat accidental cu un cuțit pe care l-a legat cu o sfoară de gât.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 17:35

A murit după ce și-a legat cu o sfoară un cuțit de gât. Bărbatul s-a împiedicat și s-a înjunghiat accidental. Moarte bizară în SUA.
A murit după ce și-a legat cu o sfoară un cuțit de gât. Bărbatul s-a împiedicat și s-a înjunghiat accidental. Moarte bizară în SUA. - GoFundMe

Patrick Kenney Jr, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort sâmbătă seara în fața unui restaurant din Saugus, Massachusetts, în timp ce participa la o zi de naștere, a declarat familia sa. Bărbatul avea un cuțit prins de un șnur în jurul gâtului când a fost găsit, potrivit The Independent.

A murit după ce s-a împiedicat și a căzut în lama cuțitului

Nu este clar care era scopul cuțitului sau de ce domnul Patrick îl purta la gât. Bărbatul s-ar fi împiedicat accidental în parcarea restaurantului, când mergea spre stația de autobuz pentru a merge acasă. În acel moment, ar fi picat fix în lama cuțitului, fapt care i-a adus imediat moartea. 

Familia lui a vorbit cu presa și a spus că moartea lui a fost un accident ciudat, lucru pe care îl cred și autoritățile, de asemenea, deoarece nu există dovezi că ar fi fost implicat altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » A murit după ce și-a legat cu o sfoară un cuțit de gât. Bărbatul s-a împiedicat și s-a înjunghiat accidental. Moarte bizară în SUA