Antena Meniu Search
x

Galerie foto A murit la 28 de ani, după ce scuterul său a fost acroșat de o mașină, în Italia. Iubita lui, în stare de șoc după ce a trecut întâmplător pe lângă locul accidentului

Visa împreună cu iubita sa să deschidă un petshop, dar destinul avea alte planuri pentru el. Marco s-a stins la doar 28 de ani, după ce a fost lovit de un Fiat Panda, condus de un șofer de 86 de ani, în timp ce se afla pe scuter, pe via Borgo Palazzo, în Bergamo, Italia.

de Monica Palade

la 25.04.2023, 19:04

Tânărul abia ieșise de la muncă și se îndrepta spre o înmormântare. Abia își cumpărase scuterul Yamaha Tmax. Nimeni nu a bănuit că visul său avea să îi devină coșmar. „L-am așteptat, dar nu a venit”, a mărturisit unul din părinți, potrivit Fan Page.

Iubita tânărului l-a văzut mort pe asfalt

Accidentul a avut loc, luni în jurul orei 9.50. Tânărul de 28 de ani mergea prin Borgo Palazzo spre oraș. La numărul 205, în Celadina, mașina Panda condusă de pensionarul de 86 de ani din Bergamo ieșea dintr-o parcare. Pentru a-l lăsa să treacă pe bătrân, s-au format două coloane de mașini. Marco a trecut de coada și a fost lovit în plin de mașina care făcea manevre. Impactul a fost devastator pentru băiat. În ciuda sosirii la timp a ajutorului, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

Chiar la acea oră, pe aceeași stradă, trecea din întâmplare și iubita lui Marco. Fata a recunoscut imediat scuterul Yamaha XMax al iubitului ei și s-a apropiat îngrijorată. A fost în stare de șoc când și-a dat seama că pe asfalt se afla chiar bărbatul alături de care își făcuse planuri de viitor.

Marco era în drum spre înmormântarea socrului surorii sale din Treviolo. Părinții îl așteptau în curtea bisericii, dar nu a ajuns. Îngrijorat, tatăl l-a sunat în mod repetat pe telefonul mobil. A aflat doar după ce l-a sunat Melissa, iubita lui.

Marco Moioli ar fi împlinit 29 de ani pe 4 iulie și a lucrat ca angajat al Parmalat în Albano. Iubitor de vehicule pe două roți, el își vânduse recent motorul de curse pentru a-și liniști părinții. „Marco era vesel, plin de viață. Nu spun asta pentru că era fiul meu, dar era chiar așa ”, a declarat mama lui, Rosanna. El și iubita lui preluaseră împreună conducerea unui petshop din Treviglio, dar mai aveau câteva acte de pus în regulă, așa că încă se mai ducea la muncă. „ Au fost făcuți unul pentru celălalt”, adaugă mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » A murit la 28 de ani, după ce scuterul său a fost acroșat de o mașină, în Italia. Iubita lui, în stare de șoc după ce a trecut întâmplător pe lângă locul accidentului