Antena Meniu Search
x

A smuls cu dinții o bucată din urechea unui trecător, după o privire prea îndrăzneață aruncată soţiei lui. Scandal monstru în Sondrio, Italia

Prea multe priviri aruncate către soția unui trecător au declanșat un atac violent. Un bărbat de 31 de ani a fost arestat de poliția din Sondrio, Italia, pentru că i-a smuls o bucată din urechea unui om care mergea liniştit pe stradă. Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pentru a calma scandalul între cei doi.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 18:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 11 iunie 2023, când polițiștii au fost chemați să intervină într-o dispută între doi bărbați. Dintr-o prima reconstituire a faptelor a reieșit că persoana arestată a reacţionat violent pentru că soția sa a fost enervată de privirea insistentă a unui trecător. În timpul discuției dintre cei doi bărbați, omul de 31 de ani s-a aprins brusc, agresându-l fizic pe celălalt și mușcându-i partea superioară a urechii drepte.

Bărbatul atacat a fost transportat imediat la spital, apoi a fost supus unei examinări de specialitate. Chiar dacă în urma consultului medicii au spus că este în afara oricărui pericol, rana a fost atât de gravă încât are nevoie de peste 40 de zile de spitalizare, fiind vorba despre ''amputarea părții superioare a urechii drepte cu leziuni permanente''.

Agresorul, originar din Nigeria, a fost arestat pentru vătămare corporală extrem de gravă. Se pare că acesta are chiar antecedente penale semnificative, incluzând violență în familie și amenințări la adresa unui funcționar public, notează Il Mattino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A smuls cu dinții o bucată din urechea unui trecător, după o privire prea îndrăzneață aruncată soţiei lui. Scandal monstru în Sondrio, Italia