Antena Meniu Search
x

A violat o adolescentă, apoi a invitat-o la cină alături de iubita lui. 15 ani de închisoare pentru un tânăr englez care şi-a rugat victima să uite că a fost abuzată

Un englez în vârstă de 27 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce s-a dovedit că ar fi violat în decursul câtorva ani mai multe adolescente. Pe una dintre acestea a rugat-o chiar să uite de incident şi a invitat-o la cină, alături de iubita lui.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.01.2022, 09:59

Bărbatul a vrut să o facă pe victime să nu povestească întâmplarea poliţiştilor
Bărbatul a vrut să o facă pe victime să nu povestească întâmplarea poliţiştilor - Shutterstock

Anthony Nowland a fost acuzat că a atbuzat trei adolescente cu vârste de 16 şi 17 ani, în incidente separate care s-ar fi petrecut de-a lungul a patru ani. El a violat două femei în oraşul Devon şi una în Cornwall între 2015 şi 2019, potrivit Wales Online.

Ultimei sale victime, bărbatul i-a spus să uite că a fost violată şi a invitat-o la cină alături de prietena lui cu care avea o relaţie de lungă durată. În schimb victima l-a raportat la poliţie. 

Abuzate în urma unor petreceri

Judecătoarea Anna Richardson, care s-a ocupat de acest caz a spus că acesta a încercat să îşi manipuleze victime încercând să o facă să uite totul. "Aţi încercat să o descurajaţi să raporteze poliţiei cele întâmplate şi aţi vrut să uite totul despre asta. I-ai cerut să ia cina împreună cu tine şi iubita ta. Când eşti treaz şi nu sub influenţa drogurilor, eşti descris ca fiind o persoană amabilă. Se spune că eşti altruist şi îi pui pe alţii înaintea ta", a spus judecătoarea.

Bărbatul a recunoscut că a încercat să o violeze pe tânăra de 16 ani în 2015 şi că a violat alte două adolescente în 2016 şi 2019. Avocatul tinerei de 17 ani a spus că fata a povestit despre incident personalului unui centru de sănătate sexuală al NHS, iar apoi a decis să meargă şi să raporteze fapta şi poliţiştilor. Bărbatul vinovat a fost identificat, dar a fost judecat după trei ani.

Victimele au spus că agresiunile ar fi avut loc după petreceri la care au participat împreună cu agresorul, una dintre ele povestind că era inconştientă în momentul în care bărbatul a abuzat-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » A violat o adolescentă, apoi a invitat-o la cină alături de iubita lui. 15 ani de închisoare pentru un tânăr englez care şi-a rugat victima să uite că a fost abuzată