Antena Meniu Search
x

Momentul în care o fetiţă de 5 ani din Rusia a fost răpită de doi pedofili. Copila a fost violată şi apoi ucisă. VIDEO

Imagini tulburătoare au fost surprinse în Rusia, acolo unde o fetiţă de doar cinci ani a fost răpită, apoi violată şi înjunghiată de doi pedofili.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 15:56

Fetiţa a fost răpită în timp ce se juca
Fetiţa a fost răpită în timp ce se juca - Captură Video

În imaginile surprinse de o cameră montată în apropiere se observă cum cei doi bărbaţi o trag brusc pe cea mică şi fug cu ea printre zăpadă, sub privirile oamenilor care treceau pe acolo. Copilul a fost violat și apoi ucis, spun anchetatorii din Rusia. Fusese înjunghiată de mai multe ori, iar corpul ei era ascuns într-o geantă, potrivit Daily Mail. Când suspecții au fost reținuți au avut nevoie de protecția poliției pentru a împiedica să fie linșați de localnicii furioși.

Veronika Nikolayeva, victima de doar cinci ani, s-a jucat în apropiere de locul unde mama ei lucrează, în apropierea unui complex cinematografic din Kostroma, un oraş din vestul Rusiei. Ea a fost răpită de cei doi bărbaţi şi târâtă prin zăpadă până într-un loc ferit de privirile oamenilor.

Fetiţa a fost răpită în timp ce se juca

Rapoartele au arătat că ea „s-a luptat și a ripostat”, dar martorii nu au acordat atenție suferinței ei de a fi smulsă de doi străini. Nimeni nu a raportat poliției suferința copilului care țipa. Mama ei nu a văzut momentul răpirii, dar a raportat imediat dispariția fetei și a început o căutare amplă care a implicat poliția și mai mulţi voluntari.

Ofițerii „au reținut doi suspecți care au mărturisit uciderea copilului, cadavrul victimei a fost găsit într-o cameră dintr-un cămin rezidențial”, a declarat Comitetul de Investigații Rus. Unul dintre suspecți a fost identificat ca fiind Denis Gerasimov, 44 de ani, condamnat anterior pentru infracțiuni de pedofilie, inclusiv producerea de pornografie infantilă.

El a fost eliberat din închisoare în martie anul trecut, după ce a ispășit patru ani și jumătate pentru condamnări care includ sex cu o fată minoră. Celălalt suspect Vadim Belyakov, în vârstă de 24 de ani, ar fi condamnat pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Momentul în care o fetiţă de 5 ani din Rusia a fost răpită de doi pedofili. Copila a fost violată şi apoi ucisă. VIDEO