Antena Meniu Search
x

Galerie foto "A zburat spre munții aceia pe care i-a iubit atât de mult și care i-au dat viață". După 48 de ore de agonie, o tânără din Italia a murit în brațele colegilor săi, medici

A iubit enorm munții și tot ei au răpit-o pentru totdeauna. Eleonora Caire, un chirurg și o alpinistă din Torino, a murit după 48 de ore de agonie, în urma unui accident pe munte. A murit în brațele colegilor săi, medici, la spitalul Santa Croce din Cuneo.

de Monica Palade

la 21.03.2023, 12:15

Femeia a fost grav rănită în timpul unei coborâri, sâmbătă, când se afla împreună cu alți doi coledi pe un traseu din Canalone dei Torinesi. Medicul a ajuns în stare gravă în camera de urgență, dar fusese stabilizată și intubată de salvatori.

A murit făcând ceea ce iubea

Originară din Torino și cu reședința în Courmayeur din Valle d'Aosta, Eleonora Caire obținut diploma de pregătire specifică în Medicină Generală în anul 2018.

Mare iubitor de natură, alpinism și schi-alpinism, Eleonora mergea în fiecare excursie cu câinele său, Quark. A colaborat cu o asociație în proiecte de terapie asistată cu animale. Împreună cu câțiva colegi psihologi, concepea un proiect în colaborare cu medicii generaliști din Torino dedicat celor mai fragili copii, cărora pandemia le-a provocat simptome de stres post-traumatic, scrie news.italy24.press.

„Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva și cei care o iubeau s-au rugat pentru ea, dar, din păcate, impactul fusese mult prea puternic și ieri după-amiază, ne-au anunțat despre moartea sa cerebrală – spun părinții. Așa cum, cu siguranță, Ele și-ar fi dorit, ne-am dat acordul pentru donarea de organe. Astfel acestea vor continua să trăiască și să ofere cuiva puțin din acea viață pe care Eleonora a iubit-o atât de mult. Este un moment foarte greu pentru noi și pentru voi toți, care ați iubit-o și care ne scrieți și ne sunați necontenit. Este cu adevărat important să simți iubirea, ceea ce confirmă încă o dată cât de mare a fost inima lui Ele, care a cucerit atât de mulți oameni, într-un mod atât de profund și intens. Ele a zburat spre munții aceia pe care i-a iubit atât de mult și care i-au dat viață și avânt”, au scris părinții tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "A zburat spre munții aceia pe care i-a iubit atât de mult și care i-au dat viață". După 48 de ore de agonie, o tânără din Italia a murit în brațele colegilor săi, medici