Antena Meniu Search
x

Accident terifiant într-un parc tematic din SUA. Un tren a deraiat și mai mulţi călători au fost răniţi

Mai multe persoane au fost rănite după ce un tren a deraiat într-un parc tematic din SUA, miercuri seară. Șase călători și un angajat au fost transportați la unitățile medicale din apropiere.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 14:38

Accident grav într-un parc tematic din SUA
Accident grav într-un parc tematic din SUA - Twitter

Pasagerii implicați în accident au povestit că au fost aruncați dintr-o dată din el, după aproximativ zece minute de mers prin parcul de distracții Silver Dollar City din Stone County, Missouri. Cei care se ocupă de administrarea parcului tematic au confirmat ulterior că șase călători au fost transportati la spital.

Mai multe vagoane de tren s-au răsturnat pe o parte în timpul deraierii, iar pasagerii răniți au fost escortați de la fața locului cu mașini de ambulanță.

Martorii au suprins momentul de după impact și au distribuit imaginile

Martorii au distribuit câteva imagini online, în care se observă cum trenul era deraiat. O tânără care se află în tren în timpul călătoriei, Kathy Raines Adams, a relatat printr-o postare pe Facebook că este ușurată că a scăpat nevătămată din accident, relatează Mirror

Noi eram în al doilea vagon când a deraiat. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem teferi, suntem cu toții în regulă, iar rănile par să fie infime. În prezent, suntem pe un versant de munte, privind cum oamenii sunt salvați.” a adăugat tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Accident terifiant într-un parc tematic din SUA. Un tren a deraiat și mai mulţi călători au fost răniţi