Antena Meniu Search
x

Acuzaţii de viol la bordul unui avion cu destinaţia Londra. Pasagerul a fost arestat, la aterizare, pe aeroportul Heathrow

Un pasager britanic a fost arestat la aterizarea pe aeroportul Heathrow, fiind acuzat că ar fi violat o femeie la bordul aeronavei, care zbura la clasa business  într-un zbor transatlantic pe timpul nopţii.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 16:05

Poliţiştii au fost alertaţi înainte ca avionul să aterizeze pe aeroportul Heathrow
Poliţiştii au fost alertaţi înainte ca avionul să aterizeze pe aeroportul Heathrow - Shutterstock

Presupusa victimă, de asemenea considerată a fi britanică, a spus că a fost atacată în timp ce alți pasageri dormeau în timpul zborului de la Newark, New Jersey, cu destinaţia Londra. Ea s-a plâns personalului United Airlines, care a sunat la poliţie pentru a raporta cazul, înainte de aterizare potrivit Sky News.

Ofițerii au efectuat o examinare medico-legală a zonei în care a avut loc presupusul atac, a transmis o sursă din anchetă. Bărbatul a fost arestat și luat în custodie la secția de poliție Heathrow. El a fost eliberat în așteptarea unor noi cercetări.

Cei doi oameni se pare că nu se cunoșteau, dar au fost văzuți vorbind și bând la barul din lounge-ul cabinei în timpul zborului, a spus aceeaşi sursă.

Într-o declaraţie, Poliția Metropolitană a spus că: „Ofițerii au întâmpinat aeronava la sosire și au arestat un bărbat de 40 de ani, fiind suspectat de viol. Acesta a fost eliberat sub control judiciar. Reclamanta, o femeie de 40 de ani, este susținută de ofițeri specialiști, iar anchetele sunt în desfășurare​" Oamenii legii continuă acum să cerceteze cazul pentru a stabili dacă acuzaţiile femeii sunt adevărate şi dacă abuzul a avut într-adevăr loc în timpul zborului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Acuzaţii de viol la bordul unui avion cu destinaţia Londra. Pasagerul a fost arestat, la aterizare, pe aeroportul Heathrow