Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Adio zâmbetului tău splendid”. O tânără de 31 de ani, ucisă de un BMW pe o trecere de pietoni în Torino, plânsă de o întreagă comunitate

Moartea unei tinere de 31 de ani, ucisă de un BMW pe o trecere de pietoni în Torino, este plânsă de o întreagă comunitate.

de Monica Palade

la 16.02.2022, 13:09

Sharon Germano a murit în dimineaţa de 3 februarie, când a fost lovită în plin de un BMW în timp ce încerca să treacă strada, la intersecția dintre via Druento și via Traves.

Un accident dramatic

Din motive necunoscute și cercetate în continuare de polițiștii care investighează incidentul, femeia a fost lovită de autoturismul care venea dinspre Savonera și care circula pe direcția Strada Altessano. Impactul a fost atât de violent, încât a aruncat-o la câțiva metri. Sharon Germano a ajuns pe asfalt, cu răni gravi. Şoferul de 42 de ani a oprit şi a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea ajutoarelor.

Medicii sosiţi la locul accidentului, au încercat să o ajute, dar femeia a murit la scurt timp după ce a ajuns la spitalul San Giovanni Bosco. La rândul său, conducătorul auto, şocat de incident, a fost transportat la spitalul Maria Vittoria din Torino.

Vestea morții sale tragice s-a răspândit în scurt timp și oamenii au transmis mesaje de condoleanţe famieliei. Sharon a lucrat pentru o companie din industria comunicațiilor. „Latura mea rea este spontaneitatea – scrie ea în descrierea de pe Facebook – Prea fidelă ca să mă ascund, prea rebelă pentru a fi pe plac cuiva”.

„Nu există cuvinte de mângâiere pentru a putea accepta așa ceva, cine te-a cunoscut știe că ai fost exact așa cum te descrii, O fată care era mereu însorită, zâmbitoare. Nimănui nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Nu am cuvinte, sincere condoleanțe familiei”. "Unică, frumoasă, inteligentă, zâmbitoare. Această veste m-a șocat, cu adevărat un destin crud". „De neuitat zâmbetul tău, entuziasmul tău... La revedere, micuţă stea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Adio zâmbetului tău splendid”. O tânără de 31 de ani, ucisă de un BMW pe o trecere de pietoni în Torino, plânsă de o întreagă comunitate