Antena Meniu Search
x

„Când se pregăteau să-i facă nuntă, o îngroapă. Ce nenorocire!” Andreea, tânăra de 21 de ani care și-a pierdut viața alături de bunicul ei, condusă pe ultimul drum în sunet de bucium

Îmbrăcată în rochie de mireasă, înconjurată de mii de flori şi aşezată într-un sicriu alb, Andreea Horga, tânăra de doar 21 de ani, care a murit alături de bunicul său, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o groapă de 8 metri, a fost condusă pe ultimul drum în sunet de bucium și clopot.

de Monica Palade

la 15.02.2022, 16:13

Printre sutele de oameni care au ales să participe la înmormântarea fetei se afla şi logodnicul Andreei. Cei doi urmau să se căsătorească. Şi părinţii şi fraţii fetei şi-au luat rămas bun cu greu de la ea. Au fost lacrimi, strigăte de durere.

Cu o zi înainte, bunicul Andreei, cel alături de care şi-a găsit sfârşitul în accidentul din Liteni, în comuna suceveană Moară, a fost şi el condus pe ultimul drum. Un unchi al fetei a povestit pentru Glasul Sucevei, ce apropiaţi erau cei doi. Bătrânul o crescuse pe Andreea, în timp ce părinţii şi fraţii plecaseră în Grecia pentru a putea strânge bani pentru un trai mai bun.

Te-ar putea interesa și asta: Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei

Andreea urma să se căsătorească

Pe acelaşi subiect

„Au muncit mult săracii, au fost plecați în Grecia ca să poată să-și facă casă, iar pe fată, moșul a crescut-o. A luat-o cu el, să-i poarte de grijă și dincolo. Acum, când se pregăteau să-i facă nuntă, o îngroapă. Ce nenorocire pe capul lor”, a povestit un unchi de-al Andreei.

Şi primarul comunei Berchișești, în care locuia fata, a vrut să transmită un mesaj familiei pentru greaua încercare. „Soarele vieţii a apus în mod dramatic și neașteptat pentru o fiinţă atât de dragă nouă. A plecat dintre noi atât de devreme, lăsând în urmă o infinită tristeţe și o mare durere. Suntem cu toții foarte îndureraţi de această pierdere. Transmit condoleanțe familiei îndoliate, atât din partea mea, cât și a comunității din Berchișești. Singurul loc, de unde nu o va putea lua nimeni este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Îngerii să-i vegheze drumul său către Dumnezeu. Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Rămas bun, înger drag!”, a transmis Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești.

Mesaje pentru Andreea şi pe reţelele de socializare

Vestea morţii Andreei i-a întristat enorm pe cei care au cunoscut-o şi care au ţinut să îi aducă un omagiu.

Te-ar putea interesa și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

„De ce tu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred. Sper să ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”. „Frumusete de fata, ingerii sa te insoteasca in zborul tau la ceruri! Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa! Zbor lin, printre îngeri!”

„Andreea dragă, e prea puțin acum orice am spune! Ne vom aminti, atât putem face, de copilul frumos și senin care ne-a fost elev, de bucuria celor 8 ani petrecuți împreună! Dumnezeu să te odihnească în pace!”. „Dumnezeu sa te ierte suflet frumos, ai plecat mult prea repede de lângă noi, am fost prietene de mici dar nici o clipa nu m-am gândit ca Dumnezeu te va lua asa repede lângă el. Este o durere imensă, condoleanțe și putere familiei..”.

„Dumnezeu să te ierte Andreea. Să fii în rând cu îngeri, să te păzească, scumpa mea”. „Am cunoscut-o acum 2 ani , vindea la un magazin in localitate ...era un înger de fata foarte atenta cu clienții care intrau în magazin se comportă foarte frumos mult educata ...Dumnezeu ia oamenii buni și cu suflet mare ...dar totuși e păcat pentru tinerețea ei ..Dumnezeu sa o ierte , suflet frumos”.

„Dumnezeu să te ierte Andreea. Să fii în rând cu îngeri, să te păzească, scumpa mea”. „Condoleanțe familiei! Îmi pare rău pentru ea,era prea tânără!” „Condoleanțe familie Domnul să îi întărească e durere mare păcat de așa o ființă frumoasa îmi pare rau de ea .nu o cunosc dar ma doare faptul că în ziua se azi tineri noștri se duc așa în grabă așa de frumoși..Domnul să îi întărească familia”. „Frumusete de fata, ingerii sa te insoteasca in zborul tau la ceruri! Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa! Zbor lin, printre îngeri!”, au fost câteva din mesaje postate de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » „Când se pregăteau să-i facă nuntă, o îngroapă. Ce nenorocire!” Andreea, tânăra de 21 de ani care și-a pierdut viața alături de bunicul ei, condusă pe ultimul drum în sunet de bucium