Antena Meniu Search
x

Adolescent de 16 ani, snopit în bătaiate de un grup de 10 persoane, în Anglia. Unul dintre agresori a filmat tot: "Cu ce le-a greșit copilul meu?"

Un tânăr de 16 ani din Anglia a descris șocul prin care a trecut, după ce a fost atacat și lăsat într-o baltă de sânge într-o parcare, de un grup de 10 persoane care erau mascate.

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 17:37

Unul dintre agresori a filmat tot
Adolescent de 16 ani, snopit în bătaiate de un grup de 10 persoane, în Anglia - Mirror

 Harvey Pickering a spus că unul dintre atacatorii săi a filmat incidentul terifiant, care a avut loc în plină zi. Harvey se îndrepta spre casă în plină zi de la școală când a fost prins în ambuscadă, în jurul orei 15:00, marți, 13 decembrie, relatează Mirror.

Tănărul a fost atacat de 10 persoane care purtau cagule

Trecusem pe lângă ei şi nu m-am gândit la asta. Apoi am auzit pe cineva venind în spatele meu. Am fost lovit la cap și apoi am fost trântit la pământ. Am fost șocat. Într-un moment am fost lovit în ceafă și apoi am simțit cum m-am umplut de sânge. M-am uitat și unul dintre ei și am văzut că filma întreaga scena, apoi au fugit, a spus adolescentul.

 „Au sărit pe el din spate. Îl loveau în cap. Îi curgea sânge de pe față. Ce i-a făcut să-i facă asta fiului meu? Cu ce le-a greșit copilul meu? Au fost probleme la școala lui Harvey. El nu a fost niciodată implicat. Puteți întreba orice elev sau profesor de la școală, este un băiat foarte bun. Nu se implică în niciun fel de probleme. Aceasta este problema. Oamenii nevinovați sunt răniți. Este doar un huliganism prostesc și fără minte. Sper că acest lucru nu îi va zdrobi încrederea de a continua să fie pozitiv și normal. Sper că va fi bine, să meargă la școală și să rămână la fel de vesel. Are mulți prieteni și a avut mult sprijin. Nu vom ști cum l-a afectat acest lucru pe deplin până când nu va începe să iasă din nou. Cred că este dezamăgit. Se gândește doar „de ce mie, ce am făcut ca să merit asta?”, a spus, cu durere, mama tânărului, Chantelle Mountford, în vârstă de 39 de ani

Credem că erau în jur de 10 bărbați în grup în acel moment. Sunt descriși ca asiatici și par să aibă în jur de 18 ani. Toți cei care au fost martori la agresiune sau cei care dețin informații care ne-ar putea ajuta în investigația noastră sunt îndemnați să ia legătura cu noi, a spus un purtător de cuvânt al poliției din Staffordshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Adolescent de 16 ani, snopit în bătaiate de un grup de 10 persoane, în Anglia. Unul dintre agresori a filmat tot: "Cu ce le-a greșit copilul meu?"