Antena Meniu Search
x

"Ai fost copilul meu, zboară liber fiule". Doi adolescenți de 16 și 18 ani și un bărbat de 30 de ani au pierit într-o mașină în flăcări, pe un drum din UK

Doi adolescenți și un bărbat au pierit într-un accident rutier, după ce mașina în care se aflau a luat foc. Responsabili pentru toată nenorocirea sunt patru tineri, care au condus de parcă șoseaua le aparținea și care nu s-au gândit la consecințele devastatoare ale nesăbuinței lor.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 11:49

Tragedia s-a produs marți, spre A390, lângă St Ive, Liskeard, în Cornwall, în jurul orei 23:50. Pompierii au ajuns la fața locului și au găsit mașina care ardea pe marginea drumului. Luke Warner, în vârstă de 16 ani, Jamie Lane, în vârstă de 18 ani, și un bărbat de 30 de ani se aflau în mașină în acel moment. Pentru toți trei a fost prea târziu și au ars de vii în mașină, relatează Mirror.

Patru adolescenți, doi băieți și două fete, au fost arestați sub suspiciunea că au provocat moartea prin conducere periculoasă și rămân în custodia poliției. Polițiștii au confiscat și un al doilea vehicul despre care se crede că ar fi fost implicat în incident.

Trei oameni și-au pierdut viața

Prietenii și familiile celor trei sunt devastați. Tatăl lui Jamie Lane, care s-a stins pe acea șosea la doar 18 ani, a postat un mesaj răvășitor pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

„Tu ai fost copilul meu și te-am iubit... zboară liber fiule”.

O altă rudă a lui Jamie a spus: „Ai plecat prea devreme”.

Și un prieten a scris: „Erai atât de tânăr, aveai toată viața în față. Ai fost un băiat uimitor pe care cu toții l-am iubit! Odihnește-te în pace, Jamie Lane!”.

Identificarea oficială nu a avut loc încă, dar poliția din Devon și Cornwall au confirmat că rudele lor au fost informate și au fost sprijinite de ofițeri special instruiți. Drumul a fost închis pentru a permite poliției să-și desfășoare ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Ai fost copilul meu, zboară liber fiule". Doi adolescenți de 16 și 18 ani și un bărbat de 30 de ani au pierit într-o mașină în flăcări, pe un drum din UK