Antena Meniu Search
x

Foto "Ajutaţi-mă!". Cum a reuşit o femeie să scape după ce a fost sechestrată în apartament de iubitul său, în SUA

O femeie din Georgia a reuşit să-şi salveze viaţa atât ei, cât şi pe cea a bebeluşului său, după ce a fost închisă în casă cu forţa de iubit. A reuşit să sune la 911, iar la venirea poliţiştilor, a avut o idee care i-a alertat pe agenţi.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 11:57

"Ajutaţi-mă!". Cum a reuşit o femeie să scape după ce a fost sechestrată în apartament de iubitul său, în SUA - Departamentul de Poliţie Atlanta

Potrivit autorităților, ofițerii au fost trimiși vineri la o reședință din nord-estul Atlantei, după ce au primit un apel despre un scandal care avea loc într-un apartament. 

Ajunși la fața locului în jurul orei 22, oamenii legii au observat că femeia care a răspuns la ușă nu a cooperat. Cu toate acestea, ea le-a şoptit poliţiştilor "Ajutaţi-mă" chiar înainte ca aceştia să plece.

Ofițerii au chemat apoi negociatorii ostatici, iar femeia şi copilul său au fost scoase în siguranţă din apartament, scrie Independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Ajutaţi-mă!". Cum a reuşit o femeie să scape după ce a fost sechestrată în apartament de iubitul său, în SUA