Antena Meniu Search
x

Alcoolemie șocantă în sângele unui bebeluş de doar câteva săptămâni. Părinţii riscă ani grei de închisoare

Un cuplu a fost arestat, după ce copilul lor de patru săptămâni a fost găsit mort. S-a dovedit că micuţul avea atât de mult alcool în sânge, încât ar fi fost depăşită limita legală ca un adult să conducă de peste patru ori.  

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 12:21

- Paulding County Sheriff’s Office

Poliția i-a arestat pe Simon Colvin, în vârstă de 25 de ani, și pe Sydnei Moran Dunn, în vârstă de 24 de ani, fiind acuzați că și-au ucis copilul în vârstă de patru săptămâni, după ce l-au intoxicat cu alcool. Incidentul a avut loc în statul american Georgia, notează Daily Mail

Bebeluşul avea o cantitate uriaşă de alcool în sânge

Copilul de patru săptămâni a fost adus la spital de părinții săi deoarece îşi pierduse cunoştinţa. Mama acestuia a declarat că a consumat o cantitate mare de alcool cu ​​o zi înainte și că copilul trebuie să fi fost intoxicat cu alcool de la ea în timp ce îl alăpta. Cu toate acestea, Dunn a indicat apoi că tatăl copilului a pus alcool în biberon.

Autorităţile au declarat că circumstanțele în care se află copilul nu au sens, mai ales că declaraţiile cuplului sunt contradictorii: ''Pe parcursul mandatului de percheziție, detectivii au găsit dovezi ale crimei, precum și o armă de foc. Colvin, care este un infractor condamnat, nu are voie să se afle în imediata apropiere sau să dețină o armă de foc. Pe 14 aprilie 2022, oficialii spitalului au indicat că copilul a decedat ca urmare a stării sale''.

Poliția a adăugat: ''Medicii au mai informat că copilul avea o cantitate de alcool în sistem care depășea de patru ori limita legală pentru un adult''. Părinţii au fost arestaţi şi urmează să fie aduşi în instanţă. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Alcoolemie șocantă în sângele unui bebeluş de doar câteva săptămâni. Părinţii riscă ani grei de închisoare