Antena Meniu Search
x

"Am ales să nu plâng viața pe care o pierd". O tânără de 25 ani din UK și-a anunțat moartea printr-o postare. Mesajul emoționant pentru logodnicul său

O tânără de 25 de ani și-a anunțat moartea printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. Femeia, care a pierdut lupta cu cancerul, și-a luat adio de la cei dragi și și-a încurajat logodnicul să trăiescă restul vieții fără ea cu entuziasm.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 09:34

O tânără de 25 ani din UK și-a anunțat moartea printr-o postare. Mesajul emoționant pentru logodnicul său
O tânără de 25 ani din UK și-a anunțat moartea printr-o postare. Mesajul emoționant pentru logodnicul său - Facebook / Daniella Thackray / Tom Calvert

Daniella Thackray, în vârstă de 25 de ani, din Leeds, și-a anunțat propria moarte în mesajul final pre-scris către cei dragi, pe care ei l-au postat ulterior în numele ei. Tânăra s-a stins din cauza unei forme rare și agresive de cancer al căilor biliare cunoscută sub numele de colangiocarcinom, potrivit New York Post.

„Deși nu putem controla ceea ce ni se întâmplă, putem controla modul în care reacționăm. Am ales să nu plâng viața pe care o pierd în ciuda faptului că eram atât de devastată, ci să mă bucur de fiecare clipă care îmi mai rămânea”, a scris tânăra.

Mesajul sfâșietor lăsat pentru logodnicul ei

„Așa cum am spus întotdeauna, cred că ar trebui să te bucuri de lucrurile mici din viață și să prețuiești fiecare moment! Romantizează-ți viața! Fă orice te face fericit și nu lăsa pe nimeni să-ți ia bucuria vieții”, a continuat ea în mesajul emoționant.

Pe acelaşi subiect

Deși lungă, postarea a oferit un mesaj simplu: că viața scurtă a lui Thackray a fost plină de fericire, în ciuda luptei cu boala vicioasă care a făcut-o să rateze multe etape din viața ei.

„Mi-am iubit viața. Tot ceea ce am realizat a fost ceea ce mi-am dorit. Mi-am iubit slujba, logodnicul meu, familia mea, prietenii și câinele meu, și casa pe care urma să o cumpărăm și viitorul pe care ni-l facem pentru noi înșine. Așa că vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați făcut viața atât de magică.”, a scris Daniella.

În încheiere, tânăra a avut un mesaj pentru logodnicul ei, cu care s-a logodit cu doar o lună înainte

„Și, în final, dragului și frumosului meu Tom, te iubesc și o voi face mereu. Îți mulțumesc că m-ai susținut și ai adus atât de multă dragoste și fericire în viața mea. Du-te și bucură-te de viața ta acum, o meriți”, a scris ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Am ales să nu plâng viața pe care o pierd". O tânără de 25 ani din UK și-a anunțat moartea printr-o postare. Mesajul emoționant pentru logodnicul său