Antena Meniu Search
x

"Am auzit țipete. I-a intrat în craniu". Copilă de 6 ani din SUA, ucisă după ce o bucată dintr-o rachetă de badminton s-a rupt și i-a străpuns capul

Accident straniu și tragic în New Jersey. Vacanța unor părinți s-a transformat într-un adevărat coșmar după ce fiica lor de a murit într-un mod complet șocant. Copila și-a pierdut viața după ce o bucată dintr-o rachetă de badminton s-a rupt și a străpuns craniul.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 12:48

Copilă de 6 ani din SUA, ucisă după ce o bucată dintr-o rachetă de badminton s-a rupt și i-a străpuns capul
Copilă de 6 ani din SUA, ucisă după ce o bucată dintr-o rachetă de badminton s-a rupt și i-a străpuns capul - newcreationliving / Jesse Morgan /Facebook

Micuța Lucy Morgan a murit miercuri, la patru zile după accidentul șocant din ceea ce trebuia să fie o excursie idilică pe malul lacului din Maine. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, când familia de șase persoane din Morgan sa bucurat de ultima zi de vacanță la căsuța lor închiriată din Limerick, Maine, potrivit tatălui ei Jesse Morgan, pastor la Green Pond Bible Chapel din Rockaway, potrivit New York Post.

„Mâncam prânzul rapid lângă lac și copiii au decis să se joace badminton în curtea din față. Bethany și cu mine ne relaxam în spate când am auzit țipete”, a povestit Jesse Morgan.

Moartea șocantă pe care a avut-o o copilă

Articolul continuă după reclamă

„Din cauza unui accident ciudat cu o rachetă care s-a rupt, o bucată ascuțită a intrat în craniul lui Lucy în timp ce ea stătea pe margine și i-a cauzat o rană catastrofală.”

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliției de stat din Maine, ea a fost „rănită neintenționată de la fratele ei în vârstă de 10 ani”. Axul de aluminiu al rachetei a sărit din mânerul de lemn, ceea ce a făcut ca tija să lovească fata în cap, au stabilit anchetatorii. Fetița a fost dusă direct în sala de operație, unde chirurgii i-au îndepărtat o parte din craniu pentru a elibera presiunea.

Din fericire, medicii au reușit să o stabilizeze pe tânără, dar Lucy își pierduse toate funcțiile creierului și capacitatea deplină de a respira singură. Medicii au avertizat familia că fetița are „o șansă foarte mică” de recuperare. Fetița a cedat în urma rănilor în jurul orei 4 dimineața, miercuri, la o zi după ce se prevedea că va muri.

„Am stat puțin pe treptele din față, plângând, până când în sfârșit mi-am făcut curajul să deschid ușa. Ne-am prăbușit din nou într-o grămadă pe podeaua bucătăriei, plângând mai tare ca familie decât am făcut-o vreodată”, a scris Jesse Morgan. Înmormântarea ei va avea loc pe 15 iunie la biserica tatălui ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Mapamond » "Am auzit țipete. I-a intrat în craniu". Copilă de 6 ani din SUA, ucisă după ce o bucată dintr-o rachetă de badminton s-a rupt și i-a străpuns capul